Produse noi #iulie2022

 

Descopera cele mai noi produse din gama noastra:

 

Monitoare functii vitale utilizate in salile de urgenta, sectii generale, sectia de reabilitare, unitati cardiace si transferuri in spital, acoperind toate tipurile de pacienti (de la monitorizare neonatala pana la adulti).

 

 

Monitoare fetale inclusiv monitoare portabile, compacte si usoare, care masoara frecventa cardiaca a fatului si contractiile uterine. Permit evaluarea cuprinzatoare a starii de sanatate a fatului. Capacitatile avansate de procesare a semnalului digital si tehnologia cu ultrasunete optimizeaza captarea ritmului cardiac fetal chiar si in cele mai dificile situatii.

 

Sistem camera medicala RCS-100 Riester cu lentile dermatoscop, otoscop si uz general. Imaginile si inregistrarile realizate cu sistemul medical digital Riester RCS-100 permit realizarea de diagnostice corecte, ajutand la planificarea intr-un mod corect a tratamentelor, sistemul fiind in acest fel, usor de introdus in rutina zilnica de examinari.

 

 

Lampi de operatie Rimsa cu design inovator, ergonomic și compact, foarte usoare si simplu de pozitionat. Disponibile in versiunea cu montare in tavan, in perete sau pe stativ mobil. Lumina radiata nu orbeste si nu oboseste ochiul, asigurand concentrarea maxima a chirurgului.

 

Tensiometre Veroval, Riester si Omron, automate sau mecanice, usor de folosit ce ofera o masurare corecta si rapida a tensiunii arteriale.

 

Set laringoscop cu 3 lame Rister si set laringoscop video KIing Vision aBLADE concepute pentru a vizualiza, în cel mai fiabil mod, căile respiratorii pentru intubații de rutină și dificile.

 

Produse din gama mobilier medical.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: contact@montigen.ro, 0737.510.509.