Instrumentar medical

Specializări:

Chirurgie Generala

Foarfece, pense, departatoare, etc

Oftalmologie

Pense iris, ace, spatule, chiurete, etc

ORL

Speculi, departatoare, etc

Ginecologie

Speculi, valve, dilatatoare, chiurete, etc

Ortopedie

Cleste, chiureta, dalta os, foarfece, etc

Urologie

Pense, sonde, bujii, etc

Veterinar

Emasculator, clesti, renete, etc

Stomatologie

Clesti, pense, foarfece, etc

Diagnostic

Ciocan reflexe, ciocan neurologic

Instructiuni

Utilizare si sterilizare instrumentar

Dispozitive:

Laringoscoape

Utilizate in intubatii orotraheale

Diapazoane

Diagnosticarea afectiunilor auditive

Carbura Tungsten

Instrumentar rezistent la coroziune si uzura

Recipienti

Recipienti sterilizare din otel inoxidabil

Instrumentar medical

 

Va punem la dispozitie o gama variata de instrumentar medical fabricat din otel inoxidabil ce poate fi utilizat in sala de operatii pentru diverse proceduri chirurgicale.

Instrumentarul pentru Chirurgie generala include: bisturie, foarfece, ace de suturam pense, departatoare, canule, carlige, anuscoape, speculi, aplicatoare, disectoare, sonde, port ace, pense port-tampon, manere de bisturiu, etc.

Instrumentarul pentru Oftalmologie include: tonometre, pense iris, chiurete, spatule, sonde canal, compas, cistitom, ace de scos corpi straini, pense, blefarostate, bisturie, etc.

Instrumentarul pentru ORL incude: pense laringe, pense polipi, pense amigdale, disectoare, apasatoare de limba, spatule, departatoare de gura, dalte, cutite, carlige nazale, cleste sept, pense nazale, pense auriculare, polipotom, chiurete, catetere, seringi spalaturi auriculare, speculi auriculari, foarfece amigdale, oglinzi laringiene, etc.

Instrumentar pentru Ginecologie include: pense pentru resturi placentare, canule, port canule, chiurete ginecologie, pense biopsie, pense uterine, pense col uterin, dilatatoare Hegar, valve vaginale, speculi vaginali, foarfece uterine.

Gama de instrumentar din otel inoxidabil este completata de instrumentarul de unica folosinta Ginecologie (speculi vaginali, canule rigide sau flexibile, periute recoltare, pense anatomice, etc).

Instrumentarul pentru Ortopedie include: ciocan reflexe, dalta de os, chiurete, cleste ciupitor de os, fierastrau, cleste pansament, foarfece pansamente, etc.

Instrumentar urologie, instrumentar veterinar, intrumentar stomatologie, etc.

Instrumentarulcu insertie de carbura de tungsten: foarfece, port ace,pense este utilizat pentru a imbunatati performanta si durabilitatea instrumentarului din otel inoxidabil. Avantajul principal al carburei de tungsten este duritatea sa, care face ca instrumentul sa fie foarte rezistent la uzura si coroziune.

Laringoscoape utilizate in intubatii orotraheale pentru a permite vizualizarea laringelui, diapazoane pentru diagnosticarea afectiunilor auditive si recipienti pentru sterilizare.

 

Calitatea “Made in Germany”.

Este destul de cunoscut faptul că Germania produce instrumentar din oțel de calitate superioară și se bazeaza pe personal calificat, mai ales cand vine vorba de instrumente chirurgicale de precizie. Dispun de fabrici de ultimă generatie unde fiecare instrument este conceput folosind cea mai nouă tehnologie pentru a oferi un finisaj de primă clasă și o durabilitate remarcabilă. Au investit in sisteme complet automate de curățare și pasivizare.

Dezvolta noi produse inovatoare precum foarfecele ergoDissect, micro-instrumente, etc. Pentru a îmbunătăți performanța anumitor instrumente au introdus noi materiale precum Titan, Peek, Nitinol și acoperirea ceramica.

Unul din producatorii consacrati in domeniu este Lawton Medizintechnik, producator de talie internationala ce ofera instrumentar de calitate pentru toate specialitățile medicinei.

Montigen este importator de instrumentar chirurgical marca Lawton in Romania. Pentru informatii suplimentare si comenzi va rugam sa ne contactati. Catalog Lawton.