Fire sutura resorbabile

Filtreaza dupa:

9 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Fire de sutura Acid poliglicolic

  De la 91,87Lei
 2. Fire de sutura Acid poliglicolic Rapid

  De la 118,53Lei
 3. Fire de sutura Poliglactin 910

  De la 99,19Lei
 4. Fire de sutura Polidioxanona

  De la 113,58Lei
 5. Fire de sutura Poliglecaprona 25

  De la 119,22Lei
 6. Fire de sutura Poliglactin 910 ac negru

  De la 135,79Lei
 7. Fire de sutura Poliglecaprona 25 ac negru

  De la 156,15Lei
 8. Fire de sutura Polidioxanona ac negru

  De la 171,45Lei

9 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Fire sutura resorbabile

Sutura reprezinta etapa finala a unei interventii in chirurgie orala si determina in mod decisiv rezultatul la fel ca proiectarea si executia lamboului. O sutura corespunzatoare este responsabila de o vindecare corecta si rapida, iar executia necorespunzatoare a unei suturi poate intarzia vindecarea si afecteaza rezultatul final. Pentru a executa o sutura corecta specialistul in chirurgie orala trebuie sa stapaneasca toate tehnicile de sutura si sa sa aiba cunostinte corespunzatoare asupra materialelor utilizate cu scopul de a efectua intotdeauna alegerea potrivita.

Firele de sutura resorbabile sunt proiectate să se degradeze în timp în interiorul corpului, eliminând nevoia de îndepărtare. Ele sunt utilizate în mod obișnuit în straturile de țesut profund sau atunci când suturile sunt dificil de accesat după operație.

Firele de sutura resorbabile reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea îngrijirii pacientului și a rezultatelor postoperatorii. Comoditatea pe care o oferă, împreună cu versatilitatea lor și riscul redus de complicații, a condus la adoptarea lor pe scară largă în diferite specialități medicale. Pe măsură ce tehnologia medicală continuă să evolueze, suturile resorbabile reprezintă o dovadă a căutării continue pentru îmbunătățirea sănătății pacientului și simplificarea procedurilor medicale.

 

Fire sutura ace negre - Black Line

Acele negre asigura un contrast și o vizibilitate mai buna în timpul procedurilor chirurgicale deoarece au o reflectivitate mai mica decat acele din otel inoxidabil care lucesc sub lumina lampilor chirurgicale.

Metalele (cum ar fi oțelul inoxidabil) au o reflectivitate ridicată (> 90%), cu ajutorul finisajul de culoare neagră realizat printr-o tehnică specială reflectivitatea acelor negre este între 5 și 10%. Avantajele acelor negre consta in contrastul mai mare (luminos-întuneric) dintre ac și țesut ce asigura o vizibilitate mai bună.

Ochiul uman lucrează mai mult concentrat cu reflexii de lumină scăzută și contraste ridicate. Acele negre sunt ideal de utilizat in chirurgia dentară, chirurgia mucoasei bucale dar și pentru proceduri laparoscopice.

 

În funcție de intervenția chirurgicală alegerea materialului de sutură este gestionată de chirurg. Vă stăm la dispoziție pentru consiliere tehnică!

Montigen este unul dintre principalii importatori de fire de sutură ce activează pe piața din România.

 

Aveți întrebări despre fire de sutura resorbabile sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.