Consumabile laborator

Categorie: Consumabile laborator

Urocultoare

Recoltare urina si fluide biologice

Coprocultoare

Efectuarea coproculturii

Exudate

Exudate sterile

Lame si lamele

Utilizate in laboratoarele medicale

Eprubete

Eprubete cilindrice, dopuri, etc

Microtuburi

Micro tub Eppendorf, etc

Placi Petri

Pentru cultivarea de celule

Anse

Utilizate in laboratoarele de microbiologie

Varfuri

Varfuri pentru autopipeta

Pipete

Pipete gradate, pipete automate, etc

Prelevare ginecologie

Speculi, periute cervicale, etc

Consumabile laborator

 

In aceasta categorie puteti achizitiona recipienti de unica folosinta, sterilI, ambalatI individual, utilizatI in laboratoarele de analize medicale pentru efectuarea coproculturii, analiza ce identifica agentii patogeni existenti in intestinul uman.

Coprocultor prevazut cu o spatula ce faciliteaza recoltarea probelor necesare.

In aceasta categorie puteti achizitiona recipienti de recoltare sterili, cu gatul larg, ambalati individual, destinati recoltarii unei cantitati necesare de urina pentru efectuarea uroculturii, analiza ce stabileste existenta unor germeni patogeni ce pot duce la infectii ale tractului urinar. Dupa prelevarea probei, recipientul trebuie inchis foarte bine pentru a evita varsarea accidentala sau contaminarea lichidului.

In aceasta categorie puteti achizitiona exudate faringiene sterile cu ajutorul carora se pot identifica prezenta uneor infectii bacteriene, fungice sau virale la nivelul regiunii faringiene (gatului).

Recoltor exudat faringian steril, destinat recoltarii probelor de pe suprafata mucoasei faringiene a pacientului. Proba se preleva de pe zonele inflamate cu ajutorul tamponului de bumbac, inainte sau la 4 ore dupa toaleta gurii sau ingestia de alimente, dupa care se introduce tamponul in tubul protector. Exudatele pot fi lemn+bumbac sau plastic+bumbac. Exudatele faringiane sterile cu mediu Stuart/Amies sunt utilizate pentru transportul si pastrarea probelor prelevate, cum ar fi gonococii, streptococi, Enterobacteriaceae, etc.

Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi taiate, prevazute cu capat mat pentru marcaj. Temperatura maxima recomandata pentru utilizare este de 500°C.

Lamele pentru microscop fabricate din sticla transparenta, destinate utilizarii in laboratoare de analize medicale sau de chimie/biologie, pentru a acoperi preparatele plasate pe lame. Se pot folosi atat pentru preparatele temporare cat si pentru cele permanente. Un set contine 10 cutii a cate 100 bucati.

Canule si periute pentru recoltarea de probe pentru efectuarea de teste de rutina. Speculi vaginali folositi in cadrul procedurilor medicale de recoltare cervicala sau endocervical, facilitand accesul facil la cervixul pacientului.