Conditii standard:

 

Livrarea produsele aflate in stoc se va face in maxim 24 de ore atât în București, cât și în toată țara.

Cost transport: 0 lei pentru comezile ce depasesc 300 lei fara tva. Pentru comezile ce nu depasesc 300 lei fara tva se percepe o taxa de 20 lei fara tva.

Livrarea se face prin firma de curirerat: Fan Courier sau prin flota proprie Montigen.

Livrare produselor cu titlul de "Precomanda" sau "La comanda" sau "Comanda in productie" sau "comanda speciala" sau "Comanda personalizata" se efectueaza in termenul precizat pe site in dreptul produsului, email, SMS, Whatsapp, sau orice alt canal de comunicare in scris. Pe perioada derularii contractelor termenul de livrare, cu anunt prealabil pe durata desfasurarii acestora, se poate decala cu maxim 21 zile fata de termenul de livrare comunicat initial. In cazul in care termenul maxim de livrare depaseste cu mai mult de 21 zile termenul maxim de livrare comunicat initial, se poate solicita anularea comenzii si restituirea avansului achitat anterior, daca este cazul. 

 

Costuri suplimentare:

 

Taxe suplimentare pot fi percepute in cazul in care:

 

-  localitatea/comuna/satul de livrare se situeaza in exteriorul ariei de acoperire a Fan Courier, astfel: 1 leu fara tva pentru fiecare km exterior fata de cel mai apropiat punct de livare. Km exteriori vor fi comunicati telefonic ulterior plasarii comenzii. 

 

- dimensiunile coletului depasesc dimensiunile unui colet standard: (L)60x(l)50x(h)30 cm astfel costul taxei de transport va fi calculat in functie de greutatea fizica si volumetrica, cost ce va fi comunicat telefonic ulterior plasarii comenzii.

 

* tva 19%