Chirurgie

chirurgie stomatologie

Chirurgie

Produse folosite pentru chirurgie in stomatologie.

Categorie: Stomatologie - Chirurgie

fire sutura resorbabile

Fire sutura resorbabile

Respecta timpul de resorbtie
fire sutura neresorbabilee

Fire sutura neresorbabile

Garanteaza sustinerea plagii
hemostatice

Hemostatice

Bureti hemostatici, biocompatibili, sterili
lame de bisturiu

Lame de bisturiu

Sterile, ambalate individual, otel carbon
seringi si ace

Seringi si ace

Luer lock, luer slip, gama variata
chirurgicale

Chirurgicale

Diverse produse

Chirurgie

Contribuim la desfasurarea mai usoara a operatiilor dumnevoastra cu o gama completa de fire de sutura resorbabile si neresorbabile produse in Belgia la cele mai inalte standarde de calitate. In functie de interventia chirurgicala alegerea materialului este gestionata de chirurg. Va stam la dispozitie pentru consiliera tehnica!

Firele de sutură chirurgicală SMI recomandate in stomatologie sunt montate la ac cu atașament perforat prin tehnologie laser, iar acele folosite prezintă cel mai înalt nivel de rezistență, capacitate de penetrare excelenta si asigura o manevrare usoara si sigura. Din aceste motive, firele de sutura garantează performanțe maxime în tratamentul plăgilor chirurgicale și lambourilor extinse cu un grad înalt de fermitate.

Datorită acelor atraumatice, firele din gama SMI au aplicații în microchirurgie și chirurgia parodontală. Firele de sutura SMI reprezinta un instrument valoros pentru cei mai exigenți profesioniști din domeniul chirurgiei oro-maxilo-faciale.

Hemostatice utilizate pentru a opri sângerarea eficient si pentru a reduce semnificativ pierderile de sânge. Utilizati atat uscati cat si in solutie salina chiar si in combinatie cu antibiotice.

Lame de bisturiu fabricate din otel carbon, apirogenice, ne-toxice, sterile si ambalate individual. Precizia lamelor asigura o taietura uniforma chiar si in cazul unor incizii lungi. Ambalajul din folie de aluminiu asigura o protectie corespunzatoare si este usor de deschis pentru ca marginile ambalajului au lungimi diferite pentru incizii chirurgicale usoare si sigure.

Gama variata de seringi luer-lock si luer-slip si ace seringa. Diverse produse chirurgie utilizate in cabinetele de stomatologie.

 

Aveți întrebări despre produse sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.