Detector de vene

Filtreaza dupa:

6 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Detector de vene Veinspy

  1.750,00 Lei
 2. Huse plastic Veinspy 50 buc

  29,25 Lei
 3. Detector de vene Enmind VV-100

  12.575,00 Lei
 4. Detector de vene Veinsight VS500

  17.975,00 Lei
 5. Detector de vene Veinsight VS30 Eco

  10.950,00 Lei

6 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Detector de vene

 

Există în esență două tipuri de detectoare de vene: detectoare de vene cu tehnologie de transiluminare laterală și detectoare de vene cu NIR (lumină în infraroșu apropiat).

 

Detectoare vene cu transiluminare laterala:

Dispozitivele cu această tehnică de iluminare produc un inel de lumină puternică care este focalizat în jos și spre centrul inelului pentru a ilumina uniform țesuturile superficiale din interiorul inelului. Detectorul de vene este plasat direct pe pielea pacientului și mutat înainte și înapoi după cum este necesar pentru a urmări cursul venelor. De regulă, LED-urile roșii sau portocalii sunt utilizate pentru transiluminare laterală.

Lumina pătrunde cu câțiva milimetri adânc în piele, astfel încât vasele de sânge localizate superficial devin vizibile. În acest fel, o rețea de vene perforabile poate fi urmărită cu ușurință, facilitând accesul venos.

Dispozitivele cu tehnologie de transiluminare laterală sunt, de asemenea, utilizate în angiologie. Pentru a preveni transmiterea infecției prin dispozitiv se utilizeaza huse de protectie din plastic de unica folosinta.

 

Detectoare vene cu lumină în infraroșu apropiat:

Avantajul aparatelor de vizualizare a venelor cu lumină în infraroșu apropiat este aplicarea igienica care nu necesita contact direct cu pielea. Spre deosebire de dispozitivele cu transiluminare laterală, aparatele de vizualizare a venelor cu lumină în infraroșu apropiat sunt ținute la o anumită distanță deasupra părții corpului care urmează să fie examinată. O hartă a venelor este proiectată de dispozitiv pe suprafața pielii. Aceasta oferă o imagine a anatomiei structurii venoase a pacientului.

Folosind diferite tipuri de afișaj este chiar posibil să vedeți cât de adânc se află vena sub piele. Acest lucru asigură un nivel ridicat de siguranță în timpul puncției, previne erorile inutile de puncție și permite rezultate bune. Deoarece dispozitivul nu intră în contact direct cu pielea pacientului în niciun moment, nu sunt necesare huse de unică folosință deci nu există costuri suplimentare.

 

Aveți întrebări despre un dispozitiv sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.