Administrare substante

produse medicale administrare substante

Administrare substanțe

Gamă variată de consumabile medicale pentru administrare substanțe.

Categorie: Administrare substanțe

Ace seringa

Ace sterile din otel inoxidabil

Ace anestezie

Punctii si anestezii in coloana vertebrala

Catetere intravenoase

Acces la sistemul vascular periferic

BD Shop

Becton Dickinson - Liderul de piata in administrarea substantelor

Microperfuzoare

Injectii, perfuzii sI transfuzii

Seringi

Luer slip, luer lock, guyon, catheter tip

Perfuzoare

Administrare intravenoasa fluide

Accesorii administrare

Robineti si tuburi solutii perfuzabile, etc

Te-ar putea interesa si:

manusi medicale

Manusi medicale

Examinare si chirurgicale
plasturi

Plasturi

Gama variata plasturi
dezinfectanti maini

Dezinfectanti maini

Dezinfectanti maini si piele

Când vorbim despre o injecție și când vorbim despre o perfuzie?

Se numește perfuzie atunci cand se administrează continuu cantități mai mari de lichid. Injecția este atunci când este administrată o singură dată sau pentru o perioadă scurtă de timp sau doar in volume mici o substanta injectabila.

În gama "Seringi" veți găsi o varietate de seringi sigilate individual, sterile, de unică folosință, de diferite dimensiuni cu atașamente Luer Slip și Luer Lock pentru combinații versatile. Pe lângă seringile obișnuite de unică folosință pentru numeroase domenii de aplicare, veți găsi și seringi de insulină, seringi pentru plăgi și seringi pentru irigare sigură și seringi cu doze fine pentru cantități mai mici de injectare, folosite pentru vaccinări.

Administrare substante

 

Seringi

Seringile din plastic cu Luer Slip sau Luer lock sunt materiale medicale importante care sunt utilizate în aproape toate specialitățile medicale. Pe lângă seringile din două părți, există și seringi din trei părți. Seringile sunt aproape întotdeauna produse sterile, de unică folosință, care sunt eliminate în mod igienic după utilizare. Acest lucru reduce eficient riscul de transmitere a infecțiilor și de contaminare încrucișată. Exista si seringi de unică folosință cu Luer Lock unde acul este înșurubat pe seringă (ac incastrat). Seringile sterile nu sunt folosite doar pentru a injecta medicamente și vaccinuri, ci și pentru a extrage sânge și pentru a iriga rănile. Avantajul este volumul mare de 50 ml sau 100 ml. Există seringi dozatoare fine, fără latex, unde scala poate fi citită la o sutime de mililitru. Aceste seringi speciale cu un volum deosebit de mic sunt folosite pentru aplicarea anumitor medicamente. Seringile de insulină sunt seringi cu dozare fine si sunt folosite ca un stilou injector (pen).

 

Zonele de aplicare si caracteristicile injectiilor:

Injectiile intradermice sunt folosite in special pentru efecte locale, ca in testele alergenice sau la tuberculina. Se administreaza in cantitati foarte mici ( 0,5 ml. sau mai putin). Partea ventrala a antebratului este locul cel mai indicat de administrare, deoarece este usor de accesat, de observat si, de obicei, lipsita de par. Foarte rar se mai foloseste si zona de pe spate, interscapulara.

Injecţia subcutanată: cand administrarea medicatiei se face in tesutul adipos, sub piele, substantele ajung mult mai repede in circulatia sangvina decat daca sunt adminstrate oral. De asemenea, injectiile subcutanate produc mult mai putine leziuni ca cele intramusculare si au risc mai scazut.

Injectia musculara introduce substanta medicamentoasa adanc in tesutul muscular. Aceasta cale de adminstrare permite o actiune rapida prin absorbtia in circulatia sistemica. Administrarea intramusculara este aleasa atunci cand pacientul nu poate inghiti medicatie orala, cand este prea iritanta gastric. Deoarece tesutul muscular are mai putini senzori nervosi permite administrarea de substante iritante. Locul de injectare trebuie ales cu multa grija, se va face si in functie de constitutia fizica a pacientului. Se evita zonele cu edeme, iritatii, semne din nastere, echimoze. Injectiile intramusculare sunt contraindicate pacientilor care prezinta tulburari ale mecanismelor de coagulare, dupa terapii antitrombotice, in timpul unui infarct miocardic. Injectia intramusculara se efectueaza prin tehnica sterile.

La administrarea substantelor iritante si cele care decoloreaza tesutul subcutanat ( cum ar fi fierul, de exemplu) sau la pacientii varstnici care nu au tesut muscular bine dezvoltat.Tragerea in lateral a pielii in timpul injectarii ajuta ca substanta sa ramana in tesutul muscular. Tehnica trebuie facuta cu atentie deoarece scurgerea accidentala de substanta in tesutul subcutanat poate produce disconfort pacientului cat si patarea permaneneta a tesutului.

Injecția intravenoasă reprezintă administrarea unei substante medicamentoase direct in sistemul vascular. Aceasta tehnica permite o actiune terapeutica rapida, de aceea se alege atunci cand se doreste un efect imediat.

 

Ace seringa

Acele de seringa au diferite dimensiuni, în funcţie de utilizare:

- pentru injecţii intradermice au lungime 10 – 25 mm, grosime 0,4 mm şi margine tăiată oblic (bizou) scurt

- pentru injecţii subcutanate au lungime 25 – 30 mm, grosime 0,6 – 0,8 mm şi bizou lung,

- pentru injecţii intramusculare, sunt lungi de 50 – 80 mm, grosime 0,7 – 0,8 mm şi bizou lung

- pentru injecţii intravenoase, au lungime 30 – 40 mm, grosime 0,8 – 1 mm şi bizou scurt

Injecțiile și infuziile sunt realizate cu produse sterile pentru a evita contaminarea încrucișată, pentru a preveni bolile infecțioase si pentru a garanta siguranța pacientului.

 

Branule

Catetere intravenoase de tip "branule" de unica folosinta destinate pentru a oferi acces la sistemul vascular periferic. Concepute pentru administrarea pacientului pe cale intravenoasa de substante anestezice, lichide multiple si medicamente perfuzabile.

 

Microperfuzoare

Microperfuzoare sterile pentru administrarea solutiilor perfuzabile. Se mai numesc si "fluturasi" si sunt conform standardului ISO 6009-1992 al culorilor.

 

Ace spinale

Acele spinale sunt folosite pentru punctii si anestezii in coloana vertebrala. Ace din otel inoxidabil cu bizou tip Quincke, Whitacre sau Tuohy.

 

Perfuzoare

Perfuzia este o metodă de tratament care constă in introducerea în organismul unui pacient pe cale parenterala, a unei cantități de sânge sau de diferite soluții medicamentoase, în scop terapeutic. Se realizeaza cu ajutorul perfuzoarelor si truselor de perfuzie.

 

Va punem la dispozitie si accesorii administrare pentru a extrage soluții injectabile dintr-o fiolă sau pentru a introduce un cateter.

La Montigen veți găsi tot ce aveți nevoie pentru injecții fără durere, puncție, prelevare de sânge și perfuzii folosite in cabinete medicale, clinici și spitale, inclusiv seringi de unică folosință și garouri. Oferim, de asemenea, produse pentru dezinfectarea și îngrijirea locurilor de injectare, cum ar fi tampoane si dezinfectanți pentru piele precum și dezinfectant pentru mâini. În plus, vindem produse pentru recoltarea sângelui și o serie de alte echipamente de laborator.

 

Aveți întrebări despre ace seringa sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.

 

Linkuri utile: ace seringa, seringi, branule, microperfuzoare, perfuzoare, accesorii administrare

 
Comanda Rapid
Adauga in cos si finalizeaza
 
Livrare gratuita
Comenzi de minim 300 lei fara TVA
 
Plati securizate
100% plati online securizate
 
Suport tehnic
Suport tehnic de specialitate