Banchete sala asteptare

Filtreaza dupa:
Nu exista nici un produs in aceasta categorie.

Banchete sala asteptare

In aceasta categorie puteti achizitiona banchete pentru sali de asteptare din cadrul centrelor si cabinetelor medicale, policlinicilor si spitalelor. Cadrul metalic al canapelelor este special conceput pentru a sustine un numar de 2-5 persoane (adulti).In urma testelor de utilizare in conditii de trafic intens scheletul nu a prezentat urme de deformari.

Produsele ofera o rezistenta ridicata si o durata de viata de minim 2 ani in conditii de trafic intens. Banchetele sunt prevazute cu picioruse reglabile si prezinta sistem antiderapant pentru adaptarea la orice tip de suprafata. Varietatea numarului de locuri confera banchetelor modularitate ridicata adaptabila la orice spatiu.

Băncile metalice fabricate din oțel inoxidabil-comat au suprafețe netede și sunt ușor de curățat. Întreținerea băncilor metalice se face foarte ușor, ștergându-le cu o cârpă moale și umedă. Aceste bănci metalice sunt ușor de asamblat și configurat.

Montigen este importator de mobilier medical in Romania si puteti beneficIa de sprijin și asistență în achiziții, asigurarea transportului si implementarea diferitelor cerințe individuale.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: contact@montigen.ro, 0737.510.509.