Campuri chirurgicale

Filtreaza dupa:

16 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

16 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Campuri chirurgicale

 

Campuri chirurgicale realizate din material moale bistratificat, impermeabile la umezeala si bacterii. Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, rezistente la tractiune si cu un grad foarte scazut de scamosare. In plus, campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt foarte usor de manevrat si aplicat.

 

Campurile chirurgicale de unica folosinta previn transferul microbian

 

Pentru reducerea la minimum a transferului de microbi in blocul operator, indiferent de operatie, masurile esentiale de siguranta includ acoperirea pacientului cu un camp steril, aseptizarea suprafetelor si purtarea unui echipament steril. Avand in vedere rolul lor vital in protectia impotriva infectiilor, materialele de acoperire si articolele de imbracaminte pentru utilizare in blocul operator sunt considerate produse medicale, productia si testarea calitatii acestora facand obiectul Standardului European EN 13795.

 

Fiecare tip de operatie presupune anumite riscuri de infectie. Operatiile lungi si complexe, cu cantitati ridicate de sange si fluide de irigare, presupun cel mai inalt nivel de risc; operatiile mai scurte, in care nu se inregistreaza cantitati mari de fluide corporale, presupun un risc redus, dar nu de neglijat.

 

Chiar si in cazul respectarii atente a standardelor de igiena si desfasurarii tuturor operatiunilor uzuale de profilaxie antibiotica exista infectii ale plagilor operatorii in aproximativ 1-5% din interventiile chirurgicale elective. Pentru pacientii afectati, acest lucru inseamna o agravare a durerii si o prelungire a restrictiei functiilor organismului - chiar daca nu exista consecinte mai grave.

 

Producator: HARTMAN ("Mergem mai departe pentru sanatate inca din 1818").

 

Aveți întrebări despre campuri chirurgicale sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.

 
Comanda Rapid
Adauga in cos si finalizeaza
 
Livrare gratuita
Comenzi de minim 300 lei fara TVA
 
Plati securizate
100% plati online securizate
 
Suport tehnic
Suport tehnic de specialitate