Spencer - Echipamente performante pentru salvarea si transportul pacientilor

Echipamente performante pentru salvarea si transportul pacientilor de la Spencer, producator italian: Sisteme de manevrare si transport si Sisteme de imobilizare.

 

Targi ambulanta ușoare si compacte, cu încărcare automată, cu 5 înălțimi reglabile create pentru o utilizare maximă. Modul lor de funcționare a fost conceput pentru a solicita operatorului utilizarea corectă la schimbarea configurației. Inovator este și poziționarea butonului de eliberare a sistemului Twist, care vă permite să faceți roțile din față să se rotească prin apăsarea uneia dintre cele două comenzi de pe partea din față a targii. Picioarele targii se îndoaie independent în timpul încărcării și se deschid automat în timpul descărcării pentru a îmbunătăți performanța operatorului. Datorită blocării cu senzor Sharp integrat în mânerul de eliberare al picioarelor, puteți debloca targa de la sistemul de fixare fără a fi nevoie să acționați comenzile de pe elementele de fixare. Targile sunt certificate 10 G atunci când este utilizat cu sistemul de prindere Sensor Lock. Sunt furnizate standard Centurile de siguranță cu retractor SI curele integrate DNA.

 

 

Placi spinale confectionate dintr-o singura piesa turnata, pentru salvarea, transportul si imobilizarea pacientilor cu suspiciune de leziuni cervicale. Fixarea pe targa cu ajutorul sistemului de centuri de imobilizare Rock Straps cu benzi Velcro permite ridicarea pacientului chiar si in pozitie verticala in timpul extractiei sau transportului, in conditii dificile. In plus, datorita celor patru galeti de alunecare din polietilena de mare densitate, poate aluneca pe scari. Deasemenea, in cazul in care pacientul vomita, targa poate fi rotita la 90°, pentru a evita inhalarea accidentala. Potrivite pentru pacienti de toate varstele, de la copii de 25 kg pana la adulti. Compatibile cu toate gulerele cervicale Spencer. Poate fi asezata in targa cos. Galetii de alunecare determina stabilitate crescuta la pozitionarea targii pe suprafete neregulate, crescandu-i capacitatea de incarcare. Usor de ridicat, datorita manerelor integrate. Ideale pentru salvari montane, in apa, din accidente rutiere, terenuri de sport. Rigida, usoara, flotanta, rezistenta la loviri, coroziune si infiltratii, usor de curatat, radiotransparenta. Rezista la temperaturi intre -20° si 50°C.

 

 

Datorită caracteristicilor de ultimă generație, versiunea Stair (scaune evacuare scari) este solutia ideala pentru evacuarea rapidă și este utilă în special în spații restrânse, cum ar fi, de exemplu, scările.

Atelele permit limitarea leziunilor și a durerii pacienților în timpul transportului de urgenta.

 

 

Gulere cervicale cu forme anatomice ce se adaptează perfect formei gâtului pacientului, oferind sprijin vertebrelor cervicale și făcând poziționarea capului mai ușoară și mai confortabilă.

 

Targi de transfer utilizate pentru deplasarea și transportul pacienților în poziție culcat sau așezat.

 

Spencer a inventat soluții pentru serviciile de urgență începând cu 1989. Astăzi, o gamă de 1.700 de produse Spencer sunt utilizate în întreaga lume de clienți de top. În calitate de producător, produsele dispun de certificate de calitate, care garantează cerințele dîn domeniile de urgență si medicina generala.

 

Montigen este importator Spencer in Romania.