Fire sutura neresorbabile

Filtreaza dupa:

10 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Fire de sutura Supramid

  De la 54,16Lei
 2. Fire de sutura Polipropilena

  De la 47,39Lei
 3. Fire de sutura Nylon

  De la 42,35Lei
 4. Fire de sutura Matase

  De la 32,00Lei
 5. Fire de sutura Poliester

  De la 33,36Lei
 6. Fire de sutura Supramid ac negru

  De la 79,83Lei
 7. Fire de sutura Polipropilena ac negru

  De la 72,68Lei
 8. Fire de sutura Nylon ac negru

  De la 67,50Lei
 9. Fire de sutura Matase ac negru

  De la 67,50Lei
 10. Fire de sutura Poliester ac negru

  De la 65,88Lei

10 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Fire sutura neresorbabile

Sutura reprezinta etapa finala a unei interventii in chirurgie orala si determina in mod decisiv rezultatul la fel ca proiectarea si executia lamboului. O sutura corespunzatoare este responsabila de o vindecare corecta si rapida, iar executia necorespunzatoare a unei suturi poate intarzia vindecarea si afecteaza rezultatul final. Pentru a executa o sutura corecta specialistul in chirurgie orala trebuie sa stapaneasca toate tehnicile de sutura si sa sa aiba cunostinte corespunzatoare asupra materialelor utilizate cu scopul de a efectua intotdeauna alegerea potrivita.

 

În funcție de intervenția chirurgicală alegerea materialului de sutură este gestionată de chirurg. Vă stăm la dispoziție pentru consiliere tehnică!

Montigen este unul dintre principalii importatori de fire de sutură ce activează pe piața din România.

 

In aceasta categorie puteti achizitiona fire de sutura neresorbabile, matase, nylon, poliester, polipropilena, supramid si monofilament metalic de la SMI Belgia. Firele de sutura neresorbabile rezistă la substanțele chimice și enzimele corpului și nu se dizolvă în organism.

Mențin vindecarea țesuturilor pe termen lung si asigură o rezistență prelungită la tracțiune. Aceste fire de sutura se folosesc și în cazurile în care există riscul ca o sutură absorbabilă să fie descompusă prea devreme.

 

Naylon

Fire de sutura naylon au o buna rezistenta la executarea nodurilor si la întindere. Datorita suprafetei sale netede si uniforme, naylonul patrunde usor in tesut. Fir sintetic, monofilament de culoare albastră. Suturile cu nylon nu prezintă aderență tisulară, de aceea sunt folosite pentru închiderile de piele. Sunt recomandate in chirurgia generala si plastica.

 

Polipropilena

Polipropilena, un polimer al propilenei este un fir sintetic monofilament cu suprafata neteda si neporoasa care asigura patrunderea sa usoara si uniforma in tesuturi. Polipropilena este colorata in albastru pentru o identificare mai ușoară. Suturile cu polipropilenă au o rezistență mare la tracțiune și prezintă un risc scăzut de infecție avand o reacție tisulară minimă.

 

Supramid

Supramid este un fir multifilament din poliamida rasucita. Supramid combina avantajele firelor multifilament cu acelea ale firelor de sutura monofilament. Supramid se remarca in special pentru rezistenta la intindere, excelenta manevrabilitate si capilaritate minima.

 

Matase

Matasea este un fir natural, impletit, fiind extras din coconul viermelui de matase. Matasea este procesata pentru a indeparta ceara si cauciucurile naturale. Matasea impletita este invelita in ceara sau silicon.

 

Poliester

Poliesterul este un fir sintetic, multifilament, invelit intr-un strat de silicon sau teflon care asigura patrunderea sa usoara si uniforma in tesuturi.

 

Black Line - fire de sutura cu ace negre

Acele negre asigura un contrast și o vizibilitate mai buna în timpul procedurilor chirurgicale deoarece au o reflectivitate mai mica decat acele din otel inoxidabil care lucesc sub lumina lampilor chirurgicale.

Acele negre sunt ideal de utilizat in chirurgia dentară, chirurgia mucoasei bucale dar și pentru proceduri laparoscopice.

 

Firele de sutura trebuie alese in functie de starea pacientului, de experienta chirurgicala, de tehnica chirurgicala ce urmeaza sa fie aplicata si de natura leziunii.

 

Aveți întrebări despre fire de sutura neresorbabile sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.