Materiale reparare ligamente

Filtreaza dupa:

16 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Ace chirurgicale ligamente

  De la 52,27Lei
 2. Tuburi sertizare

  De la 105,54Lei
 3. Fir sutura nylon ligamente

  De la 19,30Lei
 4. Fir sutura nylon ligamente cu ac loop

  De la 56,54Lei
 5. Cleste sertizare

  199,54Lei
 6. Cleste sertizare curb

  665,15Lei
 7. Fir sutura E-Fiber

  De la 89,26Lei
 8. Fir sutura E-Fiber ac drept si curb

  De la 119,01Lei
 9. Rola sutura E-Fiber

  De la 89,26Lei

16 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Materiale reparare ligamente

 

Materiale utilizate in operatii pentru repararea rupturii de ligamente incrucisate si recuperarea puterii de sustinere a genunchiului. Firele ligamentelor încrucișate sunt folosite în chirurgia osoasă. Fir sutura nylon monofilament servește ca implant care înlocuiește un ligament rupt. Acul LOOP face firul dublu mai stabil și nu dăunează țesuturilor. Sutura puternică realizată dintr-o poliamidă care împreună cu tubul de sertizare asigură fixarea permanentă a țesutului deteriorat și a piciorului superior și inferior, fără a fi nevoie să exercite o forță mare. Datorită suprafeței uniforme si netede, firul de nylon poate fi tras cu ușurință prin țesut.

 

Setul format dintr-un fir de sutură, un ac și un tub de sertizare permite o manipulare ușoară și o muncă precisă. Acul și tubul de sertizare sunt fabricate din oțel chirurgical.

 

Fire de sutura E-Fiber, fabricate din polietilenă și poliester cu greutate moleculară ultra-înaltă (UHMWPE). Această sutură oferă o rezistență de neegalat pe lângă flexibilitate pentru o performanță eficientă.

Datorită construcției sale unice împletite cu traser albastru, oferă o vizibilitate mai bună și o siguranță superioară a nodurilor, deoarece suprafața plată, dar alunecoasă, permite fiecărui nod să se blocheze pe cel precedent.

 

Ruptura de ligament încrucișat anterior este o afecțiune comună întâlnită la câini, în special la rasele mari și active.

 

Aveți întrebări despre Materiale reparare ligamente sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.