Dezinfectant de nivel inalt RTU Sterisol 1 litru

Cod produs
KLI60
23,32Lei

Solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

 

Peste 98% ingrediente biodegradabile

Nu conține coloranți, nu pătează, nu decolorează

Eficiență demonstrată, inclusiv în condiții de murdărie

Conține agenți tensioactivi cu capacitate bună de curățare și spumare redusă

Nu conține: aldehide, fenoli, clor, compuși inflamabili

Conform testului Virucid EN 14476 produsul protejează împotriva tulpinilor acoperite precum: Coronavirus; Enterovirus; Virusul Hepatitei A, B (HBV) și C (HBC); Herpesviridae,;Virusul Hepatitei Delta (HDV); HIV; HTLV; Parvovirus B19; Influenza virus; Rotavirus; Paramyxoviridae; Maesles virus; Rabies virus; Poxviridae, Calciviridae; Astrovirus; Rhinovirus; Rubella virus; Papilloma virus; Polyomavirus

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Dezinfectant de nivel inalt RTU Sterisol 1 litru

 

Proprietati:

Sterisol™, un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in cabinetele medicale. Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensilelor. Acest produs poate fi utilizat atat in domeniul medical, industrial, institutional, precum si in gospodarie.

Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

 

Mod de utilizare:

Suprafete: Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuiesc dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute. Nu necesita clatire.

Instrumentar: Se curata instrumentarul de murdarie grosiera daca este cazul, apoi se imerseaza in solutie. Se lasa sa actioneze conform timpilor de actiune recomandati in Fisa Tehnica, apoi se spala cu apa sterila.

 

Substante active:

Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin ștergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceață rece) în domeniul medical, industrial, institutional, colectivități, casnic.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație.

 

Atentionari:

A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

 

Prezentare: 1000 ml.

 

Avantajele produsului:

dezinfectant de nivel inalt RTU

actiune biocida certificata

nu contine aldehide, fenoli sau alcool

dizolva rapid reziduurile proteice

potrivit pentru orice tip de material

testat conform normelor UE în vigoare

PreparareGata de utilizare
UtilizareSuprafete
Ambalare1 - 5 litri
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account