Despre noi

Montigen

Importator

Montigen este o companie care se ocupa cu importul si distributia de consumabile chirurgicale si echipamente medicale. Dispunem de o gama diversificata de produse medicale si ne adresam atât institutiilor medicale, medicilor specialisti cât și clienților finali. Compania Montigen a fost fondata in 2011 si de atunci urmărim constant inovațiile în domeniul medical și ne adaptăm permanent produsele si serviciile în funcție de acestea.

Servicii

Venim in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii eficiente si viabile prin completarea gamei noastre complete de produse cu servicii conexe (ex. consiliere tehnica, suport online, proiectare cabinete, solutii de finantare si livrari prompte). Toate acestea au ca scop multumirea clientilor nostri prin eficientizarea costurilor, imbunatirea si sustinerea continua a actului medical de calitate

Furnizori

Suntem importatori pentru branduri cunsocute din Europa: SMI (fire de sutura, hemostatice, lame de bisturiu) Cardiva (liderul de piata la productia de halate, campuri si seturi chirurgicale), AGA (mobilier medical), KAI Medical, Rimsa, Insausti, Lawton, etc.

Info

Produsele pot fi achizitionate si prin Sicap, pentru oferte personalizate sau informatii suplimentare legate de gama de produse va rugam sa ne contactati: 0737 510 509 sau contact@montigen.ro

Nu solicitam comanda minima iar pentru comenzile ce nu depasesc 300 de lei fara TVA se percepe o taxa de transport de 20 lei. Preturile afisate pe www.montigen.ro nu contin TVA 19%.