Masti medicale

Filtreaza dupa:

8 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

8 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Masti medicale

In aceasta categorie puteti achizitiona masti chirurgicale pentru inteventii chirurgicale, examinari clinice sau utilizare in laborator. Mastile chirurgicale sunt impartite pe categorii in functie de nivelul de performanta. Gama Hartmann indeplineste standardele EN 14683:2014 Tip II si Tip II-R. Materialul din care acestea sunt confectionete sunt netesute si impermeabile, destinate sa garanteze un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea fluidelor si microorganismelor. Mastile medicale asigura o excelenta bariera antibacteriana si permit respiratia fara efort. Mastile chirurgicale sunt disponibile in mai multe culori: albastru, verde si alb.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, metoda de sterilizare, dimensiuni.

 

Aveți întrebări despre mastile medicale sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.