Bine ai venit pe Montigen!

 

Poti cumpara produse de la Montigen astfel:

1. Online - direct de pe site: 
- Alegeti produsele dorite folosind meniul si apasati butonul "Adauga in cos" dupa ce ati selectat cantitatea dorita.
- Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.
- Parcurgeti toti pasii pentru a putea finaliza comanda (este necesar sa fiti de acord cu "Termeni si conditii"). 
- Dupa ce ati plasat comanda, va vom contacta telefonic in 36 de ore de la plasarea comenzii pentru confirmarea comenzii in cazul in care sunt nelamuriri sau disponibilitatea stoc nu mai este valabila, urmand ca in maxim 24 de ore sa primiti coletul cu comanda/produsele confirmate prin Fan Courier sau flota proprie Montigen.
* Datele dumneavoastra sunt in siguranta la noi, respectam dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

2. Direct pe email: contact@montigen.ro (comanda trebuie sa contina pe langa produse si date complete de facturare si livrare: adresa, persoana de contact, telefon)

4. Whatsap sau SMS la nr. 0737 510 509 - comenzile pot fi transmise ca mesaj scris pe unul din canalele de comunicare precizate cu conditia ca acest mesaj sa contina: produsele comandate cat si cantitatile aferente, toate datele necesare emiterii documentelor fiscale si datele necesare livrarii in conditii optime a comenzii.

4. Telefonic 0737 510 509 – comenzile telefonice se preiau doar pentru clientii inscrisi in baza de date a Montigen.ro, care au plasat comenzi in treccut sau pentru care detinem toate datele necesare emiterii documentelor fiscale respectiv livrarii in conditii optime a comenzilor.

 

5. SICAP - transmiteti o solicitare pe pentru postarea produselor in catalogul sicap sau contactati-ne pe telefon 0737 510 509 pentru informatii suplimentare.