Manusi medicale

manusi-medicale

Mănuși medicale

Latex sau nitril? Alege ce ți se potrivește.
Filtreaza dupa:

20 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Manusi examinare latex pudrate Albe

  De la 15,60Lei
 2. Manusi examinare latex nepudrate Albe

  De la 18,72Lei
 3. Manusi examinare nitril nepudrate Albastre

  De la 12,50Lei Regular Price 13,39Lei
 4. Manusi examinare nitril nepudrate Roz

  De la 16,00Lei Regular Price 18,59Lei
 5. Manusi examinare nitril nepudrate Negre

  De la 13,65Lei
 6. Manusi examinare latex pudrate

  De la 28,84Lei
 7. Manusi examinare latex nepudrate

  De la 31,15Lei
 8. Manusi examinare latex Aloe Vera nepudrate

  De la 34,26Lei
 9. Manusi examinare nitril albastru nepudrate

  De la 23,73Lei
 10. Manusi examinare nitril roz nepudrate

  De la 28,31Lei
 11. Manusi examinare nitril negre nepudrate

  De la 27,34Lei
 12. Manusi chirurgicale sterile latex pudrate

  De la 2,08Lei

20 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Manusi medicale

 

In aceasta categorie puteti achizitiona manusi chirurgicale si manusi de examinare din latex si nitril, pudrate si nepudrate de diverse dimensiuni. Manusile medicale reprezinta combinatia optima intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistententa mecanica ridicata. Manusile medicale asigura o bariera de protectie eficienta si sunt usor de folosit datorita mansetei rulate. Manusile chirurgicale asigura protectie in sala de operatii. Modelul cu degetul mare independent, permite miscari naturale ale degetelor si a palmei si o fixare anatomica. Manusile de examinare se folosesc pentru examinari medicale, consultatii medicale, diferite tipuri de terapie precum si pentru manipularea produselor contaminate.

 

Mănușile de examinare sunt printre cele mai importante consumabile din domeniul medical și joacă un rol decisiv în prevenirea transmiterii infecțiilor și a contaminării încrucișate. Mănușile de examinare sunt de obicei folosite ca mănuși de unică folosință și protejează medicul și pacientul prin prevenirea contactului direct piele pe piele.

Pentru a evalua calitatea mănușilor de examinare, mănușile sunt verificate de către producători pentru scurgeri sau mici găuri și rupturi și rezultatul este indicat de nivelul de calitate acceptat (AQL). O calitate foarte înaltă a producției AQL 1,5 este specificată ca standard medical.

 

Manusile din Latex

Mănușile din latex de unică folosință sunt deosebit de populare deoarece au un grad ridicat de elasticitate și rezistență la rupere și astfel oferă medicului un nivel ridicat de confort și o protecție excelentă. Majoritatea mănușilor din latex permit, de asemenea, o sensibilitate tactilă foarte bună.

Mănușile din latex pot fi împărțite în mănuși pudrate și fără pudră (nepudrate). În timp ce mănușa de latex pudrata este mai ușor de pus când mâinile sunt umede sau transpirate, este posibil ca pudra să încurajeze alergiile la proteinele din latex. Pentru a reduce riscul de alergii la latex, se recomandă mănuși de latex cu un conținut de proteine ​​solubile mai mic de 30 µg/g. În general, mănușile de examinare din latex trebuie folosite numai dacă medicul/chirurgul sau pacientul nu este alergic la latex.

 

Manusile din Nitril

Mănușile de examinare din nitril sunt la fel de rezistente la rupere și stabile ca mănușile din latex. Cu toate acestea, ele diferă prin faptul că sunt mai puțin elastice. Senzația tactilă și de purtare a mănușilor de examinare din nitril este, de asemenea, comparabilă cu cea a mănușilor din latex. Deoarece mănușile de nitril nu conțin latex, acestea reprezintă o alternativă ideală la mănușile din latex dacă medicul/chirurgul este alergic la latex. În plus, mănușile au adesea vârfurile degetelor texturate, ceea ce le face foarte aderente.

 

Pe www.montigen.ro veți găsi o gamă largă de mănuși de latex si nitril de înaltă calitate!

 

Manusi din gama Economic Line

Economic Line reprezinta gama de produse cu cel mai mic pret din oferta noastra!

Manusi examinare latex pudrate si nepudrate, manusi examinare nitril nepudrate si manusi chirurgicale sterile din latex, pudrate si nepudrate.

 

Manusile Nitrylex

Manusile din gama Nitrylex sunt produse de Mercator Medical.

Manusile Nitrylex® sunt manusi medicale clasice de nitril fara pudra de inalta calitate. Materialul constituie o bariera pentru bacterii, fungi si virusuri.

Degetele manusilor au varfurile texturate, pastrand totusi sensibilitatea.

Manusile nitrylex® confera o buna sensibilitate si protectie.

Nivelul de etanseitate AQL ≤1,5.

 

Medicii preferă adesea ca manusile de examinare din nitril sa fie colorate deoarece acest lucru ajută la diferențierea între mănușile de latex și cele fara latex. Producătorii de mănuși care se concentrează asupra industriei dentare au comercializat o gama de mănuși de nitril și de latex nu doar colorate dar si parfumate.

Manusile de examinare sunt utilizate in controalele de rutina si in proceduri medicale care nu prezinta un risc ridicat de infectie. Sunt fabricate de obicei din latex sau nitril si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni pentru a asigura o potrivire confortabila.

Manusi chirurgicale sunt folosite in mediile chirurgicale, fiind concepute pentru a oferi un nivel ridicat de dexteritate si libertate de miscare. Au ca scop reducerea riscului de infectie si asigurarea conditiilor aseptice in timpul interventiilor chirurgicale.

Montigen va pune la dispozitie o gama variata de manusi medicale de cea mai buna calitate la preturi acesibile. Asiguram livrare rapida si consultanta de specialitate.

 

Aveți întrebări despre manusile medicale sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.

 
Comanda Rapid
Adauga in cos si finalizeaza
 
Livrare gratuita
Comenzi de minim 300 lei fara TVA
 
Plati securizate
100% plati online securizate
 
Suport tehnic
Suport tehnic de specialitate