Manusi medicale

Filtreaza dupa:

9 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Manusi examinare latex pudrate

  De la 28,84 Lei
 2. Manusi examinare latex nepudrate

  De la 31,15 Lei
 3. Manusi examinare nitril albastru nepudrate

  De la 23,73 Lei
 4. Manusi examinare nitril roz nepudrate

  De la 28,31 Lei
 5. Manusi examinare nitril negre nepudrate

  De la 27,34 Lei
 6. Manusi chirurgicale sterile latex pudrate

  De la 2,08 Lei
 7. Manusi chirurgicale sterile latex nepudrate

  De la 2,20 Lei
 8. Manusi examinare latex Aloe Vera nepudrate

  De la 42,31 Lei

9 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Manusi medicale

In aceasta categorie puteti achizitiona manusi chirurgicale si manusi de examinare din latex, nitril si vinil, pudrate si nepudrate de diverse dimensiuni. Manusile medicale reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistententa mecanica ridicata. Manusile medicale asigura o bariera de protectie eficienta si sunt usor de folosit datorita mansetei rulate. Manusile chirurgicale asigura protectie in sala de operatii. Modelul cu degetul mare independent, permite miscari naturale ale degetelor si a palmei si o fixare anatomica. Manusile de examinare se folosesc pentru examinari medicale, consultatii medicale, diferite tipuri de terapie precum si pentru manipularea produselor contaminate.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, metoda de sterilizare, dimensiuni.

 

Aveți întrebări despre manusile medicale sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.