Electrocardiografe

Filtreaza dupa:

14 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

14 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Electrocardiografe

Electrocardiograful este instrumentul cel mai folosit de cardiologi pentru a face un diagnostic initial asupra starii de sanatate a inimii. Datorita electrocardiografului este posibil sa se recunoasca numeroase boli si anomalii ale inimii, cum ar fi aritmii, ischemii, hipertrofie cardiaca, anevrisme si infarcturi de miocard.

Electrocardiograful clasic este format din 3 parti principale: corpul ECG, cablul ECG si electrozii. Exista si electrocardiograf portabil digital cu ecran si conexiune bluetooth. Aparatele de dimensiuni mari, in schimb, au si cabluri cu electrozi care se amplaseaza pe corpul pacientului. Cablurile sunt utilizate pentru a transmite semnalul electric al inimii de la electrozi catre corpul ECG, care il va face vizibil pe hartie speciala si, in cazul unui electrocardiograf interpretativ, il va analiza. Electrozii sunt conexiunea cu corpul pacientului si, prin urmare, cu inima lui. Amplasarea corecta a electrozilor este importanta pentru a putea intelege semnalul electric al inimii in mod corect.

 

Aveți întrebări despre un dispozitiv sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.