Audiometre

audiometre screening automat sau manual si audiometre de diagnostic pentru medicii specialisti
Filtreaza dupa:

8 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Audiometru screening manual 116

  5.100,00Lei
 2. Audiometru screening automat 170

  7.050,00Lei
 3. Audiometru screening automat PC850

  167.109,45Lei
 4. Audiometru Amplivox Otosure

  7.200,00Lei
 5. Audiometru diagnostic 240

  10.840,00Lei
 6. Audiometru diagnostic 260

  11.130,00Lei
 7. Audiometru diagnostic 270

  12.560,00Lei
 8. Audiometru diagnostic 270 Plus

  14.900,00Lei

8 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Audiometre

Testul auditiv studiază funcţia auditivă cu un aparat electroacustic numit audiometru şi evaluează capacitatea unei persoane de a auzi, prin măsurarea abilităţii sunetelor de a ajunge la creier. Sunetele sunt vibraţii din mediul înconjurător, de frecvenţe şi intensităţi diferite, iar aerul din canalele şi oasele de la nivelul urechii şi a craniului, ajută aceste vibraţii să parcurgă drumul dintre ureche şi creier, unde sunt "auzite".

Va punem la dispozitie gama noastra de audiometre de screening și diagnostic de la Amplivox de cea mai buna calitate! Amplivox ofera soluții fiabile și precise de screening și diagnosticare audiometrie pentru a evalua funcțiile auditive. Produsele sunt concepute pentru audiologiei, ORL, adaptarea aparatelor auditive, îngrijirea primară și profesioniștii din domeniul medicina muncii.

Audiometrele de screening sunt concepute pentru a efectua testul auzului. Sunt folosite cel mai adesea în școli, cabinete de pediatrie, cabinete medicina de familie și medicina muncii.

Audiometre de diagnosticare concepute pentru a determina dacă pierderea auzului este prezentă și dacă pierderea auzului este de natură conductivă sau senzorineurală.

Testarea include conducerea aerului (AC), conducerea osoasa (BC) si functionalitatea de mascare, precum și o multitudine de teste de vorbire, inclusiv testarea pragului de vorbire, testarea vorbirii în zgomot și testarea de recunoaștere a vorbirii, etc.

 

Montigen este importator Amplivox in Romania.

Pentru informatii suplimentare si suport nu ezitati sa ne contactati!

 

Aveti mai jos o scurta comparatie a specificatiilor tehnice:

Comparatie audiometre screening: click

Comparatie audiometre diagnostic: click