Consumabile medicale

Categorie: Consumabile medicale

Administrare substante

Produse folosite in terapia injectabila

Echipamente protectie

Previn aparitia infectiilor nosocomiale

Tratament plagi

Produse pentru tratament modern si clasic

BD Shop

Becton Dickinson - Liderul de piata in administrarea substantelor

Examinare

Investigatii si examinari medicale

Dezinfectanti medicali

Avizati de Ministerul Sanatatii

Controlul sterilizarii

Produse pentru monitorizarea sterilizarii

Hartmann Shop

Paul Hartmann - Liderul de piata in tratamentul ranilor

Consumabile chirurgicale

Lame de bisturiu, bureti hemostatici, etc

Prim ajutor

SMURD, urgente, ambulanta, paramedici

Sonde, tuburi, catetere

Produse pentru diverse proceduri medicale

SPA si Wellness

Produse de masaj si consumabile saloane

Ingrijire si igiena

Produse de igiena si ingrijire pacienti

Risc biologic

Recipienti, saci si cutii deseuri medicale

Consumabile ortopedie

Bandaje elastice, fesi, vata oropedica

Ginecologie

Speculi, periute recoltare, canule, etc

Veterinar

Role sutura, capsatoare piele, adezivi, etc

Consumabile medicale

 

Suntem importatori si distribuitori de consumabile medicale. Puteti cumpara online produse de la cei mai mari producatori europeni si nu numai, la preturi avantajoase. Veti fi ghidat in alegerea produselor de personal specializat si cu experienta in domeniul medical.

 

Administrare substante

Printre cele mai solicitate produse se numara sistemele pentru administrarea de preparate injectabile de la BD: ace seringa BD Microlance si seringi BD Discardit si Plastipak disponibile cu sau fără ac. Seringile cu dozaj mic de 1 ml cu ac atasat sau detasabil facilitează măsurarea cu mai mare precizie a unei doze mici comparativ cu o seringă cu capacitate mare.

Injecțiile și infuziile sunt realizate cu produse sterile pentru a evita contaminarea încrucișată, pentru a preveni bolile infecțioase si pentru a garanta siguranța pacientului.

 

Echipamente protectie

Prevenirea transmiterii bolilor la pacienti si la personalul din sistemul sanitar are o importanta mai mare in mediul medical actual, prin aparitia unor agenti patogeni noi, a unor organisme rezistente la diferite medicamente si prin cresterea presiunilor economice pentru a reduce infectiile nosocomiale.

In timpul unei proceduri chirurgicale, atat pacientul cat si membrii echipei chirurgicale sunt expusi riscului de transmitere a agentilor infectiosi, nu numai prin contact direct cu sangele si fluidele corporale, ci si prin penetrarea bacteriana a echipamentelor de protectie: halate chirurgicale, campuri sterile, manusi chirurgicale, masti, bonete si acoperitori. Prin urmare aceste produse sunt indispensabile.

Manusile de examinare se folosesc pentru examinari medicale, consultatii medicale, diferite tipuri de terapie precum si pentru manipularea produselor contaminate.

 

Dezinfectanti medicali

Pentru dezinfectarea corespunzatoare a mai multor tipuri de suprafete, aparatura, instrumentar, maini si piele si microaeroflora folositi dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii. Aici veti gasi dezinfectanti sub forma de spray, lichid, servetele umede sau pulbere, fiecare fiind potrivit pentru a curata, dezinfecta si decontamina. Comanda dezinfectanti medicali cu spectru complet de actiune: virucid, bactericid, fungicid, microbactericid etc.

 

Tratament plagi

Pansamente pentru plagi, pansamente postoperatorii, pansamente si materiale pentru pansare, seturi, bandaje, leucoplast, pansamente hidroactive si produse pentru lavajul plagilor. Utilizarea pansamentelor moderne pentru tratamentul plagilor depaseste functiile traditionale de acoperire a plagii. Cu produse moderne, efectele terapeutice pot fi atinse avand la baza moduri diferite de actiune. Aici veti gasi si produse clasice: comprese, tifon, vata.

 

Sonde

In aceasta categorie puteti achizitiona sonde, tuburi si catetere pentru diverse proceduri medicale folosite pentru urologie, anestezie, terapie intensiva sau chirurgie. Sondele sunt fabricate din material special rezistent, care nu lezeaza, si, in acelasi timp, nu se rasuceste. Sonde Foley cu 2 sau 3 cai, tuburi endotraheale cu sau fara balonas, sonde alimentatie, sonde Levin, sonde Pezzer, tuburi, etc.

 

Consumabile ortopedie

In aceasta categorie puteti achizitiona bandaje elastice pentru fixarea pansamentelor dar si pentru fixarea compreselor, canulelor etc. Fesi elastice usor de aplicat fara a crea cute, cu proprietati bune de mulare care impiedica alunecarea. Bandaje coezive folosite in acordarea primului ajutor in caz de contuzii, distorsiuni sau luxatii. Orteze si suporturi ortopedice pentru umar, cot, genunchi si glezna.

 

Consumabile ginecologie

In aceasta categorie puteti achizitiona consumabile pentru examinare ginecologica folosite in cabinetele de specialitate. Canule si periute pentru recoltarea de probe pentru efectuarea de teste de rutina. Speculi vaginali folositi in cadrul procedurilor medicale de recoltare cervicala sau endocervicala. Geluri ecograf pentru diagnostic si pense din plastic pentru pentru manevrarea pansamentelor si bandajelor.

 

Linkuri utile: ace seringa, seringi, branule, microperfuzoare, manusi medicale, dezinfectanti medicali, comprese, role sterilizare, pungi sterilizare, lame de bisturiu, fesi tifon, bureti hemostatici, role cearceaf, gel ecograf, pungi urinare, recipienti intepatoare, risc biologic, sonde, consumabile ginecologie, prim ajutor