Examinare

Geluri lubrifiante

Geluri lubrifiante cu lidocaina

Spatule

Spatulele din lemn pentru examinare orala

Role cearceaf

Folosite in cabinetele de specialitate

Huse si cearceafuri

Produse pentru protectie si igiena

Prosoape hartie

Igiena si curatenia in cabinetele medicale

Electrozi

Aplicare usoara pe diferite zone anatomice

Diverse produse cabinet

Pahare, servetele, pense, garou, etc

Examinare

In aceasta categorie puteti achizitiona produse pentru examinare medicala. Geluri lubrifiante cu lidocaina utilizate atunci cand un tub sau un instrument medical este introdus intr-o cavitate din organism.

Gelurile lubrifiante sterile cu anestezic si solutie antiseptica sub forma de seringa contin 2% lidocaina pentru anestezie locala si clorhexidina pentru protectie antimicrobiana.

Spatulele din lemn folosite in domeniul medical pentru presarea si fixarea limbii in timpul examenului oral pentru pacient. Lanterna de diagnostic tip pix folosita pentru examinarea pacientului.

Rola cearceaf examinare hartie pentru cabinete medicale de specialitate. Musama cauciuc sintetic pentru pat de consultatie. Role si prosoapele de hartie cu proprietati superioare de absorbtie si curatare utilizate pentru a asigura igiena in cabinetele medicale.

Electrozi impregnati cu gel de contact cu aplicare usoara pe diferite zone anatomice.

Diverse produse: garou, pense plastic, dischete bumbac, foarfeca de pansamente, ciocan reflexe, betisoare bumbac, oglinda laringiana, maner oglinda laringiana, etc.