Fire de sutura Neresorbabile

fire de sutura

6 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Fire de sutura Polipropilena

  As low as 47,39 RON
 2. Fire de sutura Nylon

  As low as 42,35 RON
 3. Fire de sutura Supramid

  As low as 54,16 RON
 4. Fire de sutura Matase

  As low as 32,00 RON
 5. Fire de sutura Poliester

  As low as 33,36 RON
 6. Fire de sutura Monofilament metalic

  As low as 180,00 RON

6 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

In aceasta categorie puteti achizitiona fire de sutura neresorbabile, matase, nylon, poliester, polipropilena, supramid si monofilament metalic de la SMI Belgia. Firele de sutura garanteaza sustinerea plagii, au o reactie minima la nivel de tesut, au rezistenta ridicata la rupere, manipulare superioara si flexibilitate ridicata. Sutura tesutului este atraumatica, fara a provoca leziuni suplimentare. Nodurile sunt facile si ajustabile, capilaritatea este redusa iar sterilitatea este garantata.

Firele de sutura neresorbabile rezistă la substanțele chimice și enzimele corpului și nu se dizolvă în organism.

Mențin vindecarea țesuturilor pe termen lung si asigură o rezistență prelungită la tracțiune. Aceste fire de sutura se folosesc și în cazurile în care există riscul ca o sutură absorbabilă să fie descompusă prea devreme.

Fire de sutura naylon au o buna rezistenta la executarea nodurilor si la întindere. Datorita suprafetei sale netede si uniforme, naylonul patrunde usor in tesut. Fir sintetic, monofilament de culoare albastră. Suturile cu nylon nu prezintă aderență tisulară, de aceea sunt folosite pentru închiderile de piele. Sunt recomandate in chirurgia generala si plastica.

Polipropilena, un polimer al propilenei este un fir sintetic monofilament cu suprafata neteda si neporoasa care asigura patrunderea sa usoara si uniforma in tesuturi. Polipropilena este colorata in albastru pentru o identificare mai ușoară. Suturile cu polipropilenă au o rezistență mare la tracțiune și prezintă un risc scăzut de infecție avand o reacție tisulară minimă.

Supramid este un fir multifilament din poliamida rasucita. Supramid combina avantajele firelor multifilament cu acelea ale firelor de sutura monofilament. Supramid se remarca in special pentru rezistenta la intindere, excelenta manevrabilitate si capilaritate minima.

Matasea este un fir natural, impletit, fiind extras din coconul viermelui de matase. Matasea este procesata pentru a indeparta ceara si cauciucurile naturale. Matasea impletita este invelita in ceara sau silicon.

Poliesterul este un fir sintetic, multifilament, invelit intr-un strat de silicon sau teflon care asigura patrunderea sa usoara si uniforma in tesuturi.

Firele de sutura trebuie alese in functie de starea pacientului, de experienta chirurgicala, de tehnica chirurgicala ce urmeaza sa fie aplicata si de natura leziunii.

 

Montigen vă pune la dispozitie gama completă de fire de sutură chirurgicală SMI, producător de top din Belgia, pentru care suntem importatori.