Veterinar

produse uz veterinar

Veterinar

Gamă diversificată de produse medicale utilizate în cabinetele veterinare.

Categorie: Veterinar

Administrare substante

Produse folosite in terapia injectabila

Echipamente protectie

Previn aparitia infectiilor nosocomiale

Protectie Bloc Operator

Campuri si halate sterile

Tratament plagi

Produse pentru tratament modern si clasic

Dezinfectanti

Avizati de Ministerul Sanatatii

Controlul sterilizarii

Produse pentru monitorizarea sterilizarii

Produse chirurgie

Lame de bisturiu, bureti hemostatici, etc

Fire de sutura

Resorbabile si neresorbabile

Laborator

Sisteme recoltare, teste, etc

Produse igiena

Solutii si produse ingrijire

Echipamente veterinare

Aparatura si mobilier uz veterinar

Instrumentar

Pense, foarfece, port ace, etc

Cabinetul veterinar, un mediu confortabil și lipsit de stres pentru animale și proprietari

Dotările corespunzătoare dintr-un cabinet veterinar joacă un rol foarte important în asigurarea unor servicii veterinare de înaltă calitate. Pentru a asigura starea de bine a animalelor de companie si a oferi servicii de calitate este esentiala dotarea cabinetelor veterinare cu aparatura de diagnostic si examinare și consumabile necesare pentru tratamentele administrate. Un cabinet veterinar bine dotat, cu o infrastructură corespunzătoare, personal instruit și echipamente moderne este un loc în care toate animalele pot primi îngrijirea medicala de care au nevoie. 

 

Principalele echipamente ce nu trebuie să lipsească dintr-un cabinet veterinar:

Mesele de examinare ajustabile, utile pentru confortul animalelor și ușurința de examinare, infuzoarele și dispozitive de administrare intravenoasă. Ecograf pentru vizualizarea organelor interne, diagnostic de gestație și alte investigații non-invazive. Echipamente pentru monitorizarea semnelor vitale, cum ar fi tensiunea arterială, temperatura, ritmul cardiac și oxigenarea sângelui. Diverse consumabile medicale pentru ingrijirea ranilor, instrumentar chirurgical si produse pentru igiena.

Veterinar

 

Va punem la dispozitie o gama variata de consumabile medicale pentru utilizare in cabinetele veterinare precum ace si seringi, perfuzoare folosite in terapia injectabila. Gama completa de echipamente protectie pentru preventia infectiilor nosocomiale: manusi, halate, campuri chirurgicale, etc. Produse pentru tratament plagi: comprese, bandaje, pansamente, plasturi, etc. Dezinfectanti medicali pentru suprafete, instrumentar, maini si piele avizati de Ministerul Sanatatii. Produse pentru controlul sterilizarii: role si pungi sterilizare, teste si indicatori. Produse pentru chirurgie: lame de bisturiu, bureti hemostatici, gama completa fire sutura, etc. Sisteme de recoltare pentru laboratoarele medicale, produse de igiena, instrumentar medical si diverse echipamente veterinare.

 

Aveți întrebări despre produse sau aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului potrivit? Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute. Luați legătura cu noi prin telefon, e-mail sau prin whatsapp.

 
Comanda Rapid
Adauga in cos si finalizeaza
 
Livrare gratuita
Comenzi de minim 300 lei fara TVA
 
Plati securizate
100% plati online securizate
 
Suport tehnic
Suport tehnic de specialitate