Ace chirurgicale

Filtreaza dupa:

5 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List
 1. Ace chirurgicale circumferinta 1/2

  De la 37,94Lei
 2. Ace chirurgicale circumferinta 3/8

  De la 37,94Lei
 3. Ace chirurgicale tip Schior

  De la 37,94Lei
 4. Ace chirurgicale drepte

  De la 37,94Lei
 5. Ace chirurgicale tip serpentina

  De la 37,94Lei

5 Produse

Set Descending Direction
Tip afisare: Grid List

Ace chirurgicale

 

In aceasta categorie puteti achizitiona ace chirurgicale cu sectiune circulara (ace rotunde), cu sectiune triunghiulara (ace triunghiulare), ace tip schior (in forma literei “J” cu sectiune triunghiulara) sau ace drepte. Acele chirurgicale sunt din otel inoxidabil, sunt rezistente la indoire, au capacitate de penetrare excelenta si asigura o manevrare usoara si sigura. Acele cu sectiunea circulara se folosesc la suturarea tesuturilor moi, de aceea se mai numesc si ace intestinale. Acele cu sectiunea triunghiulara se folosesc la suturarea tesuturilor mai dense. Ambalare: 12 ace/cut. Producator: SMI AG Belgia.

 

Acele curbe sunt proiectate pentru a facilita procedurile chirurgicale. Aceste ace sunt concepute pentru o varietate de aplicații și sunt potrivite pentru utilizare într-o gamă largă de intervenții chirurgicale. Werner Hagedorn (1831-1894) a fost un chirurg german care a inventat aceste ace de sutură chirurgicală (ace Hagedorn). Acele au multiplă utilizare: firul se introduce în primul sau al doilea orificiu sau de unică utilizare, cu firul de sutura atasat acului (ac sertizat).

 

Acele de utilizare multiplă sunt denumite și ace traumatice întrucât la partea terminală sunt mai late și lărgesc orificiul inițial de intrare.

Acele sertizate mai sunt denumite și ace atraumatice întrucât firul situat în continuarea acului are același diametru ca și acul și ca urmare ieșirea acului din țesut nu produce un traumatism tisular suplimentar.

 

Ace cu forma triunghiulară ("reverse cutting") se numesc tăioase pentru că taie țesutul atât cu vâful, cât și cu muchiile si sunt potrivite pentru sutura tegumentului sau aponevrozelor.

Ace cu forma rotundă ("ace intestinale") taie țesutul doar cu vârful si se folosesc pentru suturi viscerale sau vasculare.

Acele chirurgicale sunt instrumente de încredere pentru orice profesionist medical sau chirurg, fiind potrivite pentru o gamă variată de proceduri chirurgicale. Acestea sunt durabile și ușor de manevrat, contribuind la obținerea rezultatelor chirurgicale optime.

 

Montigen este importator SMI in Romania.

Produsele sunt disponibile in SICAP/SEAP conform cod produs (numar referinta).