Mobilier medical

mobilier medical

Mobilier medical

Gamă diversificată de mobilier medical pentru diverse specializări.

Categorie: Mobilier medical

Canapele medicale

Cardiologie, electrice, hidraulice, etc

Mese medicale

Mese de operatie, ginecologie, etc

Scaune medicale

Scaune ginecologie, urologie, taburete, etc

Mobilier spital

Paturi, targi, carucioare, etc

Sala de asteptare

Banchete, scaune vizitator, etc

Masute si trolii

Masa Mayo, masa aparate, trolii, etc

Dulapuri medicale

Depozitare produse medicale

Sisteme de iluminare

Lampi de operatie, negatoscoape, etc

Te-ar putea interesa si:

Mobilier la comanda

Mobilier la comanda

Paletar mobilier

Paletar piele

Transport si montaj

Transport si montaj

Video

Mobilier fabricat in Germania

Portofoliu mobilier

Mese, scaune examinare la comanda

Mobilier medical cu design ergonomic adaptabil la procedurile medicale


Amenajarea unui cabinet medical este un aspect important pentru orice medic. Un cabinet bine organizat și dotat oferă un mediu plăcut pentru pacienți si asigură eficiența activitatilor medicale. Mobilierul medical trebuie ales cu atenție pentru a asigura atât confortul pacienților cât și eficiența tratamentelor. Canapelele de examinare trebuie să fie reglabile pentru a se adapta la diferite poziții dar și la înălțimea pacienților. Este important ca în cabinet să existe un iluminat puternic, dar nu orbitor, mai ales în zona de tratament, întocmai pentru a permite medicului să lucreze cu precizie. Culorile, mobilierul și decorațiunile trebuie să creeze o atmosferă relaxantă. Este important să se evite supraîncărcarea spațiului cu elemente inutile și să se opteze pentru un design simplu și modern. Sălile de așteptare ar trebui să fie spațioase și să ofere scaune confortabile.

Pe www.montigen.ro veti gasi o gama diversificata de mobilier medical versatil si ergonomic cu structura modulara adaptabila pentru fiecare pacient sau interventie chirurgicala. Datorita designului ce permite adaptabilitatea la procedurile de operare, de exemplu masele multifunctionale sunt alegerea potrivita pentru diferite interventii chirurgicale si dispun de multiple opțiuni de poziționare a pacientului.

Scaunele de examinare folosite în ginecologie, proctologie, rectoscopie si urologie sunt conceput pentru a ușura disconfortul psihic si fizic al pacienților cât mai mult timp posibil înainte, în timpul și după examinarea medicala.  

Mobilier medical

 

Mobilierul este o veritabila carte de vizita pentru orice cabinet sau centru medical. Indiferent daca ai in plan un sediu nou sau reamenajarea spatiului actual, echipa de specialisti Montigen este mereu alaturi de tine si iti ofera cele mai bune solutii de proiectare si realizare a mobilierului medical: solutii personalizabile in functie de buget.

In aceasta categorie puteti achizitiona mobilier medical pentru diverse specializari medicala (cabinete medicale de familie, cabinete ginecologie, cabinete dermatologie, cabinete chirurgie generala chiar si terapie intensiva). Va punem la dispozitie mobilier medical cu design ergonomic, asfel incat atat medicul, cat si pacientul sa poata avea o experienta medicala placuta si utila.

Mese de operatii, canapele examinare, scaune de recoltat sange, scaune ORL, mese de ginecologie, birouri si scaune pentru medici si pacienti, negatoscoape, lampi examinare, dulapuri si fisiere medicale, suporti de perfuzie, targi, colectoare pansamente, masute instrumentar si rackuri, paravane medicale etc. Mobilierul poate fi personalizat prin alegerea de diferite materiale si culori.

 

Va rugam sa ne contactati daca doriti sa comandati pentru spital si doriti postarea produsului in SICAP/SEAP sau daca doriti o configuratie personalizata pentru un anumit produs.

Montigen este importator de mobilier medical in Romania si veti beneficia de:

Sprijin și asistență în achiziții.

Asigurarea transportului.

Implementarea cerințelor individuale ale clienților.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: contact@montigen.ro, 0737.510.509.

 
Comanda Rapid
Adauga in cos si finalizeaza
 
Livrare gratuita
Comenzi de minim 300 lei fara TVA
 
Plati securizate
100% plati online securizate
 
Suport tehnic
Suport tehnic de specialitate