Scaune de recoltare sânge - Reglabile pe înălțime

 

Scaune recoltare sange ergonomice, realizate din materiale superioare, cu reglare în înălțime, înclinare și direcție a cotierelor dar si cu reglare in inaltime al scaunului.

 

Scaunele de recoltare sânge reprezinta un instrument indispensabil în orice cabinet medical.

Scaunele sunt ergonomice si asigură o poziție confortabilă pentru pacient. Sezutul și spătarul sunt căptușite și tapitate cu piele sintetică rezistentă la dezinfectanți. Clienții noștri pot alege dintr-o gama variata de culori astfel incat acesta poate fi ușor asortat cu mobilierul existent deja în cabinetul medical. Scaunele sunt realizate din materiale superioare pentru a fi durabile.

 

Reglarea înălțimii:

Scaunele de recoltare pot fi reglate continuu în înălțime de la 420 la 540 milimetri cu arc de presiune a gazului (450-570 mm pentru scaunele cu roți duble frânate) și au o capacitate maximă de încărcare de până la 140 kg. Pentru a oferi donatorului sau pacientului o poziție confortabilă a brațului, cotierele pot fi rapid reglate în înălțime, înclinare și direcție și ușor blocate în poziție.

Baza din aluminiu cu cinci brațe (Ø 610 mm) asigură stabilitate. Puteți alege dintre modele cu o bază din aluminiu negru sau o bază din aluminiu lustruit.

 

 

 

 

Scaunele de recoltare pot fi echipate standard cu picioare sau cu roți duble (vă rugăm să specificați in momentul plasarii comenzii). Spătarul ergonomic poate fi reglat în înălțime și înclinare. Scaunul pivotant este reglabil în înălțime de la 420 la 540 mm cu un mecanism cu arc de presiune a gazului. Greutatea maximă de sustinere a pacientului este de 140 kg.

Scaunele de recoltare sânge sunt disponibile și cu o singură cotieră. Pe aceste modele, cotiera poate fi amplasată pe partea dreaptă sau pe partea stângă și fixată la loc, după cum este necesar. O a doua cotieră poate fi adăugată cu ușurință ulterior.

Scaunele pot fi echipate si cu suport de perfuzie cu 4 carlige. Vă rugăm să rețineți că, dacă scaunul de recoltare sânge are două cotiere, una dintre ele trebuie îndepărtata temporar pentru a permite amplasarea suportului de perfuzie.

Producator: AGA Sanitätsartikel GmbH (Montigen este importator AGA in Romania). AGA Sanitätsartikel GmbH este specializată în producția de mobilier medical.

 

Descopera toata gama de scaune recoltare sange. Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si comenzi!