Lampi examinare Rimsa cu brat articulat sau brat fix

 

Lumina joacă un rol major în domeniul medical, fiind necesară pentru a oferi o imagine fidelă a ceea ce vede medicul în timpul examinarii medicale. Iluminarea adecvată creează condiții confortabile, reduce stresul și senzația de oboseală și crește productivitatea. Lampile din gama Observa de la Rimsa (Italia) sunt lampi cu brațul articulat ce oferă o rotație și stabilitate perfectă a lămpii, în timp ce brațul flexibil asigură o reglare ușoară a luminii. Forma rotundă și ultra-plată a luminii face ca produsul să fie ergonomic și potrivit pentru orice tip de instalare, de la cabinetul medicului până la unitate de terapie intensiva.

 

Lampile de examinare Prima ofera o concentratie de tehnologie de performanta de neegalat, sunt cele mai bune lampi de observare. Lentila lampii a fost proiectata pentru a oferi o iluminare concentrata si profunda. Prima lampa de examinare care integreaza o optiune de lumina ambientala, precum si lumina concentrata traditionala.

 

Lampa este echipata cu un brat articulat (Prima-Fix) sau brat flexibil (Prima-Flex) ce asigura stabilitatea si rotirea perfecta a lămpii.

Lampa este proiectată pentru a oferi o iluminare profundă și bine focalizată. Diametrul câmpului luminos este de 16 cm @ 0,5 m. Intensitatea luminii poate fi ajustată în șase moduri diferite prin intermediul tastarii. Butonul C vă permite să aprindeți lumina de curtoazie (lumina ambientală).

 

Specificatii tehnice Prima:

 

Intensitatea luminii la 0,50 cm (Ec): 105.000 lux

Reglarea intensitatii luminii (Dimmer): 25% – 100%

Diametrul capului de lumina: 19,5 cm

Temperatura de culoare: 4000-4.500 K

Indicele de redare a culorii (Ra): 95

Diametrul campului luminos D10: 16 cm

Durata medie de viata a LED-urilor: > 60.000 ore

R9: > 90 cm

Puterea absorbita: 10W – 20 VA.

 

 

Videoclip de prezentare Lampi gama Observa de la Rimsa:

 

 

Lampile de examinare Alfa-Fix cu brat articulat si Alfa-Flex cu brat flexibil sunt echipate cu trei surse de lumina LED. Fiecare LED integreaza o rezistenta pentru a asigura functionarea continua a lampii chiar si in cazul rar al unei defectiuni LED. Datorita celor trei surse de lumina independente cu lentile si scut de protectie din policarbonat, este posibil sa se reduca umbrele si sa se garanteze o lumina cilindrica si de adancime cu radiatii termice foarte scazute.

 

 

Specificatii tehnice Alfa:

 

Intensitatea luminii la 0,50 cm (Ec): 60.000 lux

Reglarea intensitatii luminii (Dimmer): 4% – 100%

Diametrul capului de lumina: 9,5 cm

Temperatura de culoare: 4.500 K

Indicele de redare a culorii (Ra): 94

Diametrul campului luminos D10: 15 cm

Durata medie de viata a LED-urilor: > 60.000 ore

R9: > 90 cm

Puterea absorbita: 8W – 18 VA

 

 

Producator: Rimsa Italia

 

Montigen este importator Rimsa in Romania.

Link: lampi examinare!