Compania germana Schulke&Mayr, cu o pozitie consolidata in producerea dezinfectantelor si produselor de igiena specifice domeniului medical, dar si domeniului industrial activeaza in acest domeniu inca din anul 1889, fiind certificata ISO, GMP si in conformitate cu Normele Europene. Compania fabrica produsele sale in conformitate cu tehnologiile cele mai avansate, sigure si ecologice, mentinand standardele ridicate ale calitatii.

Montigen va pune la dispozitie dezinfectanti medicali din gama Schulke pentru dezinfectia suprafetelor, mainilor si tegumentelor si instrumentarului medical folosit in unitatile sanitare.

Produsele dezinfectante protejeaza atat oamenii cat si materialele impotriva infectiilor si contaminarii, prevenirea infectiilor fiind considerabil mai usoara decat combaterea lor.

Ingrijirea igienica si pregatirea instrumentelor chirurgicale necesita formule eficiente si antiseptice puternice, menite sa indeplineasca toate cerintele rutinei zilnice din practica medicala. Pentru a evita infectiile incrucisate, este necesar ca toate microorganismele cu care ar putea fi contaminate instrumentele, sa fie distruse. Astfel instrumentele pot fi dezinfectate in solutie speciala Gigasept AF Forte, inainte de a fi bagate in aparatul de sterilizat.

In unitatile sanitare dezinfectia zilnica a suprafetelor este obligatore. Mikrozid AF Liquid poate fi utilizat pentru dezinfectia rapida si curatarea dispozitivelor medicale, suprafetelor de lucru, are spectru larg de actiune in cel mai scurt timp de contact. O mare parte a infectiilor se transmit prin intermediul mainilor. Astfel dezinfectia mainilor este cea mai importanta masura profilactica. Desderman N este un dezinfectant folosit pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor.

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 87

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 87

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator