Info stoc/livrari: consumabile medicale

 

Datorită cererilor și solicitărilor foarte mari cu privire la informații legate de stocuri și livrări în special pentru echipamente de protecție și alte consumabile medicale am creat aceste pagini cu info-uri și update-uri despre produsele solicitate.

 

Prețurile dar mai ales stocurile se schimbă de la o zi la alta fiind practic imposibil să furnizam în timp real aceste informații pentru toate produsele de pe site.

Pentru a facilita comunicarea în contextul crizei pe piața de echipamente medicale va rugăm să trimiteți solicitări și necesarul de produse pe contact@montigen.ro și veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza informații.

Având în vedere incertitudinea economică, termenele de livrare la furnizori au fost anulate, de aceea vă rugam să aveți în vedere ca unele produse pentru care există cerere foarte mare inclusiv pe piața externă necesită plăți în avans.

În cazul în care produsele care au fost achitate în avans nu au fost livrate, se va face rambursarea plății.

Din diverse motive, stoc limitat, cerere mare, cresterea cursului euro, prețurile se pot modifica, cu toate acestea încercăm să menținem un nivel cât mai scăzut al prețurilor pentru a veni în ajutorul sistemului medical.

Având în vedere numarul mare de speculanți din ultima perioadă vom descuraja și refuza orice comandă venită din partea persoanelor fizice/PFA/PFI/Revânzători și alte entități, altele decat colaboratorii noștri frecvenți, pentru comenzi supradimensionate și nejustificate.

Nu sunt în stoc și nu au fost comunicate informații legate de refacearea stocurilor și termene de livrare în perioada următoare pentru: dezinfectanți, mănuși, măști, combinezoane.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Urmăriți această pagină unde vă vom comunica cele mai utile informații despre stocuri, achiziții, condiții comerciale, etc.