Dezinfectant concentrat instrumentar Orolin Multisept Plus 1 litru

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
MTG-OROMP-1L
88,00 RON
In Stoc
Termen livrare: 1-3 zile

Dezinfectant concentrat pentru instrumentar.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP
Termen livrare: 1-3 zile

Dezinfectant concentrat instrumentar Orolin Multisept Plus 1 litru

 

Dezinfectant concentrat instrumentar Orolin Multisept Plus 1 litru utilizat pentru dezinfectia si curatarea rapida a instrumentarului medical si chirurgical, inclusiv a celui dentar.

Amestecul de tenside de inalta calitate din cadrul formulei produsului ii confera puternice proprietati de curatare. In cele mai multe cazuri nu este necesara o pre sau post curatare.

OROLIN-MULTISEPT Plus poate fi utilizat in bai de curatare cu ultrasunte. Testat in conformitate cu normele europene. Domeniul de utilizare: domeniul sanitar (medical), cabinete medicina dentara, veterinar, saloane infrumusetare / cabinete cosmetica / saloane SPA.

Categoria de utilizatori: profesional.

 

Ambalare: 1 litru.

 

Caracteristici:

OROLIN-MULTISEPT Plus este un produs lichid, concentrat recomandat pentru dezinfecția și curățarea prin imersie/scufundare a instrumentarului medical/chirurgical și dentar.

Formula sa unică conține agenți anticorozivi puternici obținându-se o soluție cu acțiune mult mai puțin corozivă în comparație cu acțiunea apei asupra aliajelor de cupru, fier si cositor.

Produs lichid, concentrat recomandat pentru dezinfecția și curățarea prin imersie/dezinfecția și curățarea prin scufundare a instrumentarului și accesoriilor utilizate în saloane de înfrumusețare / cabinete cosmetică / saloane SPA (dezinfectant forfecuţe pentru pieliţe și unghii, dezinfectant cleşti, dezinfectant brice, dezinfectant pile de unghii refolosibile, dezinfectant pensete, etc.).

Bazat pe o combinație unică de surfactanți ce acționează pe mai multe căi și agenți anticorozivi, produsul dezinfectant prezintă o foarte mare putere de curățare, demonstrează o compatibilitate crescută cu materialele și prelungește durata de viață a instrumentelor.

OROLIN-MULTISEPT Plus nu contine aldehide, fenoli și clor, nu decolorează materialele și nu fixează sângele sau proteinele. Testele confirmă compatibilitatea atât cu oțelul inoxidabil cât și cu instrumentele sau obiectele din sticlă acrilică, Plexiglas, poliamide, polietilena, PVC si silicon.

Bactericid (inclusiv MRSA), levuricid (Levuri rezistente la antibiotice), tuberculocid/micobactericid

Virucid: HBV, HCV, HIV, BVDV, Coronavirus, Herpes simplex, Virusul Gripal A, Virusul Vaccinia, Adenovirus, Norovirus, Poliovirus

Concentratii/timp de actiune: 2% – 5 min.; 2% – 10 min. Norovirus; 2% – 15 min. Poliovirus

In conformitate cu: Metodele standard DGHM, EN 1040, EN 1275, EN 1650, EN 1657, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 14563, Normele RKI/DVV.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account