Bisturiu electrocauter universal
Pretul exprimat este pe bucata.
Bisturiu electrocauter universal
Bisturiu electrocauter universal utilizat pentru electrochirurgie, taiere si cauterizare, 70 mm cu 2 butoane, cablu de 3 m, stecher 3 pini si culoare albastru.
Utilizare:
In cadrul tuturor secÈ›iilor din spitale, clinici, incluzând secÈ›ii de terapie intensivă È™i servicii de ambulanță pentru taierea tesutului pe durata procedurilor chirurgicale.
Caracteristici:
- Sterilitatea este garantata cu exceptia cazului in care s-a trecut de data expirarii sau ambalajul este deteriorat.
- Electrodul neutru pentru electrocauter trebuie sa fie aplicat in mod corespunzator la pacient inainte de a utiliza acest electrocauter pentru operatie.
- A se pune creionul intr-un loc sigur si pastrati-l izolat de pacient atunci cand este temporar nefolosit.
- Folositi creionul imediat dupa deschiderea ambalajului.
- Varful poate fi sterilizat in autoclav la maxim 138ËšC.
- Purtati echipament de protectie corespunzator.
- Nu puneti materialul contaminat in ambalajul original.
- Nu mancati, beti, fumati atunci cand folositi aparatul.
- Spalati-va bine dupa manipulare.
Instructiuni de folosire:
1. Introduceti stecherul electrocauterului in generator. Scoateti mansonul de protectie de pe electrod.
2. Asigurati-va ca electrodul este bine fixat.
3. Verificati butoanele galben si albastru sa functioneze bine.
4. Butonul galben este folosit pentru taiere. Butonul albastru este folosit pentru coagulare.
5. Dupa operatie opriti alimentarea si plasati-l in cos de gunoi.
Instructiuni de securitate: Tineti departe de foc! Evitati contactul cu materiale reactive, combustibile sau organice, cum ar fi produse chimice organice, acizi, lichide corozive, sulf, lichide inflamabile, clorați, permanganati, materiale fin divizate, carbune, cocs, plută sau rumegus. Evitati contactul cu alte oxidanti.
Perioada valabilitate: 3 ani
*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, metoda de sterilizare, dimensiuni.
Conectare