Stetoscop Littmann Master Cardiology capsula simpla

Cod produs
Master Cardiology
 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Stetoscop Littmann Master Cardiology capsula simpla

 

Stetoscopul 3M™ Littmann® Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultatie exacta. Acest produs inovator are o piesa de auscultatie "Master" cu diafragma reglabila - o inventie a companiei 3M - care permite medicilor sa auda sunete de frecvente diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Este recomandat pentru utilizarea de catre medicii cardiologi si pneumologi. Lungime 69 sau 56 cm si greutate 185 sau 175 grame.

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte):

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase):

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul Master Cardiology este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari și mici de tip "snap-tight" si instructiuni.

 

Capsula "Master" cu diafragma reglabila:

Capsula "Master" cu o singura fata, cu diafragma reglabila, inventata de 3M: alterneaza cu usurinta intre sunetele de frecventa joasa si inalta fara a fi necesara intoarcerea capsulei.

 

Capsula din otel cromat:

Piesa de auscultatie solida, din otel inoxidabil, cromat, lucrata manual.

 

Pentru confortul pacientilor:

Capsula nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.

 

Tub cu doua lumene:

Cele doua canale ale sunetului intr-un singur tub elimina zgomotele perturbatoare ale frecarii create de tuburile duble traditionale.

 

Brate flexibile, usoare:

Bratele stetoscopului sunt usoare, confortabile si flexibile, putand fi indoite cu incredere de un milion de ori, si sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic.

 

Olive auriculare moi:

Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Te-ar putea interesa si ...