Stetoscop Littmann Lightweight capsula dubla

Cod produs
LIGHTWEIGHT
De la 299,00RON

Capsula in forma de lacrima faciliteaza pozitionarea acestuia sub manseta tensiometrului si in jurul bandajelor.

Lungime 69 cm.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Stetoscop Littmann Lightweight capsula dubla

 

Stetoscopul 3M™ Littmann® Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabila si capsula cu doua fete, care ofera performante acustice de incredere. Capsula in forma de lacrima faciliteaza pozitionarea acestuia sub manseta tensiometrului si in jurul bandajelor.

Cantarind doar 118 de grame, este cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, facandu-l mai confortabil pentru persoanele care poarta stetoscopul pe tot parcursul zilei. Este o alegere potrivita pentru personalul medical, asistente medicale si studenti. Lungime 71 cm si greutate 118 grame.

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte):

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase):

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

 

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul Lightweight II S.E. este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

 

Cel mai usor stetoscop:

Cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, cantarind doar 118 grame si avand lungimea de 71 cm.

 

Versatilitate:

Capsula dubla ce ofera versatilitatea unei diafragme reglabile si a unui clopot deschis.

 

Capsula in forma de lacrima:

Capsula in forma de lacrima pentru a-l pozitiona cu usurinta sub manseta tensiometrului si in zonele bandajate.

 

Diafragma reglabila:

Diafragma reglabila: sunete de frecventa inalta sau joasa prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

 

Tub cu un lumen de inalta performanta:

Tub cu un lumen de inalta performanta, care isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp.

 

Olive auriculare moi:

Olive auriculare moi ce asigura o izolare acustica excelenta si confort.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Te-ar putea interesa si ...