Sapun dezinfectant Klintensiv CHDG Soap 4% 500 ml

Cod produs
KLI421
25,74 Lei

Săpunul lichid recomandat dezinfectării igienice și chirurgicale prin spălare pentru mâini sau diferite zone ale corpului înaintea intervențiilor chirurgicale invazive, deoarece prezintă un efect bactericid puternic. Formulă inovativă recomandată pentru curățarea rănilor superficial infectate datorită efectelor antibacteriene.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Sapun dezinfectant Klintensiv CHDG Soap 4% 500 ml

 

Sapun dezinfectant Klintensiv CHDG Soap 4% 500 ml este recomandat dezinfectării igienice și chirurgicale prin spălare pentru mâini sau diferite zone ale corpului înaintea intervențiilor chirurgicale invazive, deoarece prezintă un efect bactericid puternic. Formulă inovativă recomandată pentru curățarea rănilor superficial infectate datorită efectelor antibacteriene.

 

Aria de aplicare:

Produs biocid folosit pentru igiena umană aplicat pe sau care intră în contact cu pielea umană sau pielea capului. Curățarea și dezinfectarea, prin spălare, a mâinilor și a întregului corp, în unități sanitare, sectorul agro-alimentar, farmaceutic, colectivități și casnic.

Indicații de utilizare:

Metoda de aplicare /

Tip dezinfectare: prin spălare

Concentrație /

doza aplicată

Timp de contact
Igienic Nediluat/5 ml 1 minut
Chirurgical Etapa 1: Nediluat/5 ml 3 minute
Etapa 2: Nediluat/5 ml 2 minute

 

Produsul se utilizează ca atare, nu se diluează. Produsul se poate utiliza pe tegumente curate / murdare, iar acesta prezintă acțiune rapidă fiind indicat utilizărilor repetate datorită formulei protective.

 

Utilizare:

Se aplică o cantitate suficientă de săpun în palmă și se freacă bine pielea umedă a corpului, de sus în jos, până la formarea unei spume generoase de culoare lăptoasă. Dacă este necesar se va adăuga o cantitate suplimentară de apă care să ajute la formarea spumei. În cazul curățării întregului corp/ duș se recomandă evitarea pătrunderii produsului în ochi, respectiv gură.

Pentru dezinfecția igienică a mâinilor/ tegumentelor/ întregului corp se folosește 5ml produs, iar timpul de contact este de 1 minut. Dezinfectarea chirurgicală a mâinilor se realizează în 2 etape: 5ml x 3minute, apoi 5ml x 2 minute. Produsul este aplicat pe suprafața umectată cu apă potabilă, apoi este întins uniform pe toată suprafața mâinilor și se freacă pentru spumare. După timpul de contact, se clătesc atent toate tegumentele spălate cu săpun, apoi se usucă cu prosoape curate din hârtie.

Se recomandă utilizarea produsului pentru curățarea rănilor superficial infectate.

 

Compoziția chimică la 100 g produs:

Substanța activă:

4% D-gluconic acid, compound with N,N”-bis(4-chlorophenyl)-3,12-diimino-2,4,11,13-tetraazatetradecanediamidine (2:1) (CAS: 18472-51-0; CE: 242-354-0)

0,5% Quaternary ammonium compounds, benzyl-C12-18-alkyldimethyl, chlorides (CAS 68391-01-5, CE 269-919-4)

Alte ingrediente: surfactanți, agent emolient/hidratant, parfum, conservant, regulator pH si vascozitate, apă.

 

Eficacitatea microbiologică:

SR EN 1499: bactericidă – 1 minut

SR EN 13727: bactericidă – 1 minut

SR EN 12791: bactericidă – etapa 1: 3 minute, etapa 2: 2 minute

SR EN 13624: levuricidă – 1 minut

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației. Produsul va fi păstrat închis, în ambalajul original, în spații uscate, la temperaturi între 5 și 30°C. După golirea recipientului acesta nu se va reutiliza!

Aviz emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide nr. 5441BIO/01/12.24

PreparareGata de utilizare
UtilizareMaini si tegumente
Ambalarepana la 1 litru
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account