Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Pasta cu argint Askina Calgitrol 15 g

 

Askina Calgitrol Paste contine 100% ioni de argint, activi impotriva unui spectru larg de microorganisme, inclusiv MRSA.

Ionii de argint se elibereaza imediat dupa contact. Concentratia optima a argintului este atinsa rapid si mentinuta in timp.

Pasta cu alginat de argint este eficienta in tratamentul ranilor dificile, in special cavitati si sinusuri ale pacientilor cu arsuri de gradul II si ulcere ale piciorului diabetic, precum si in tratamentul plagilor infectate, ulcere venoase si arteriale, ulcere de presiune si neuropatice.

Ambalare tub: 15 g.

 

Informatii privind utilizarea:

1. Pregătirea tegumentului. Curăţaţi rana cu soluţie salină sterilă (0,9%) sau o altă soluţie de curăţare potrivită, cum ar fi soluţia Prontosan® şi tampoane sterile şi uscaţi pielea din jurul rănii.

2. Aplicarea pansamentului . Agitaţi tubul înainte de utilizare, apoi (i) scoateţi tubul din pelicula exterioară protectoare şi (ii) scoateţi capacul. Aplicaţi un strat gros de pastă pe întreaga suprafaţă a rănii şi acoperiţi cu un pansament secundar corespunzător în funcţie de cantitatea de exsudat. Conţinutul tubului este destinat utilizării de către o singură persoană, o singură dată. Aruncaţi orice cantitate de pastă rămasă.

3. Îndepărtarea pansamentului. Scoateţi pansamentul de reţinere şi/sau pe cel secundar, (ii) umeziţi încet rana cu soluţie salină sterilă (0,9%) sau soluţie Prontosan®, (iii) continuaţi să curăţaţi complet rana pentru a îndepărta orice urmă rămasă de Askina® Calgitrol® Paste.

Urmaţi procedurile (i) - (iii) pentru a aplica un nou pansament.

Askina® Calgitrol® Paste trebuie schimbată după fiecare schimbare de pansament (zilnic sau până la 3 zile, în funcţie de starea rănii) sau dacă apare impregnarea pansamentului secundar datorită supurării rănii.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account