Microtainer citrat KIMA

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
814010
42,25 RON
In Stoc
Termen livrare: 1-3 zile
 • Pretul exprimat este pe cutie.
 • Ambalare: 50 buc/cut.
 • Producator: Vacutest KIMA.
 •  
  Comandă Rapid
  Adaugă în cos și finalizează
   
  Livrare gratuită
  Comenzi de minim 300 lei fără TVA
   
  Plăți securizate
  100% plăți online securizate
   
  Modalități plată
  Online cu cardul, ramburs, plată OP
  Termen livrare: 1-3 zile

  Microtainer citrat KIMA

   

  Microtainer citrat coagulare KIMA capac albastru, vol. 500 ul fabricat din plastic, steril.

   

  Ambalare: 50 buc/cut.

  Producator: Vacutest KIMA.

   

  Tuburile Vacutest Kima sunt utilizate pentru colectarea si centrifugarea sangelui capilar prin punctia pielii. Tuburile microtainere Vacutest Kima se gasesc intr-o varietate de aditivi pentru numeroase teste.

  Au linii gradate vizibile, capace culoare standard, fiind astfel usor de identificat. Exista deasemenea, tuburi colorate pentru analizele sensibile la lumina.

  Microtainerele Vacutest Kima cu sistemul de inchidere patentat au integrat sistemul de colectare in diametrul tubului care este de 8 mm. Acest sistem asigurand o recoltare mai usoara si un amestec mai bun rezultand astfel o proba de calitate.

  In mod suplimentar inchiderea ajuta la protejarea persoanei care recolteaza impotriva expunerii la un potential sange infectat, iar sistemul de inchidere prin filet face ca indepartarea capacului sa fie una sigura. In aceste tuburi se poate recolta intre 250ul si 500 ul sange.

  Deasemenea tuburile microtainer pot fi folosite cu un tub prelungitor care le mareste lungimea pana la 75 ml putand fi astfel utilizate in racuri de 13mm x 75 mm.

  *Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, dimensiuni.

  Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account