Mai multe poze

Jaclor 250 tablete

SKU: 10.0060MTG

In stoc

44,20 Lei Fara TVA 19%
Sau

Detalii produs

Pretul exprimat este pe cutie.

Ambalare: cutii a 250 tablete.

LIVRARE GRATUITA
comenzi peste 300 lei fara TVA

AI INTREBARI?
contact@montigen.ro

SERVICIUL SUPORT CLIENTI
+4 0737.510.509

Detalii

Jaclor 250 tablete

 

Jaclor este un produs dezinfectant clorigen (pe baza de clor), efervescent, stabil in solutie de lucru si cu spectru larg de actiune. Substanta activa este Diclorizocianuratul de sodiu (Sare de sodiu a acidului diclorizocianuric dihidrat). Dizolvarea sa în apã produce o serie de isocianurati clorurati si neclorurati aflati în echilibru (a nu se confunda cu cianurile, care sunt toxice) si clor liber sub forma de acid hipocloros (HOCL). Urmare a eliberãrii de clor, acidul hipocloros (HOCL) este un agent antimicrobian extrem de eficient, asupra unui mare numar de microorganisme cum ar fi: bacterii (inclusiv salmonela), fungi, ciuperci, virusuri, spori (B.Subtilis) etc. ce pot fi extrem de patogene pentru om. Dintre produsele generatoare de clor, cele pe baza de diclorizocianurat de sodiu prezintã avantaje cum ar fi: eficienta crescuta asupra germenilor patogeni, forma compacta tip tableta fata de cea pudra sau lichida, posibilitatea de a fi depozitate cu usurinta.

 

Caracteristici:

Solubilitate: produsul JACLOR sub forma de tablete este solubil si se utilizeaza numai dizolvat in apa.

Efervescenta: produsul dezinfectant JACLOR sub forma de tablete este conceput sa se dizolve rapid in apa.

Solutia de lucru: prin dizolvarea in apa a produsului dezinfectant JACLOR rezulta o solutie limpede fara impuritati.

Stabilitatea solutiei de lucru: solutia de lucru rezultata din dizolvare tabletelor JACLOR este stabila timp de 24 ore.

 

Mod de utilizare:

Jaclor se utilizează numai dizolvat în apă la concentraţiile specificate de producător. Deşurubaţi capacul recipientului si dizolvaţi in apă la temperatura de 20°C cantitatea de tablete recomandată pentru utilizarea propusa.

 

1 tabletă la 10 litri de apa - suprafete (pereti lavabili, obiecte sanitare, toalete, bai, zone comune), pardoseli ( gresie, linoleum, parchet, etc.), suprafete care vin in contact au alimentele vesela si tacamuri ( bucatarii si oficii alimentare), biberoane , tetine, instrumentar (otel inoxidabil), sticlarie de laborator ( ustensile, pipete ), lenjerie ( dezinfectie, albire).

 

1 tableta la 1 vas – vase de toaleta (WC).

 

Aşteptati pana la dizolvarea completă a tabletelor. Puteţi amesteca pentru a grabi procesul de dizolvare. Dezinfectia se poate realiza prin stergere cu ajutorul mopului, prin frecare cu laveta sau prin imersie. Efectuaţi un test înainte de a utiliza pe materiale sensibile prin aplicarea pe o zona mai greu de remarcat şi de mici dimensiuni.

 

Folositi manuşi de protecţie. Nu beţi, nu mâncaţi şi nu fumaţi pe durata manipulării produsului.

 

Depozitare: Pastrati preparatul in recipiente bine inchise, in loc uscat si bine ventilat, departe de sursele de căldură (se va evita o temperatură mai mare de 40ºC). A nu se depăşi data de expirare de pe ambalaj.

 

Utilizat pentru:

Dezinfectia in domeniul sanitar: suprafete (pereti lavabili, obiecte sanitare, toalete, bai, zone comune), pardoseli (gresie,linoleum, parchet, etc.), instrumentar chirurgical (otel inoxidabil), vesela si tacamuri (bucatarii si oficii alimentare), sticlarie delaborator (ustensile, pipete, etc.), biberoane, tetine, lenjerie (dezinfectie, albire).

 

Termen de valabilitate al tabletelor: 3 ani de la data fabricatiei.

Ambalare: cutii a 250 tablete.

Additional

Preparare Gata de utilizare
Utilizare Suprafete
Ambalare tablete

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Recomandam si urmatoarele produse: