Compania HARTMANN a fost un deschizator de drumuri in domeniul produselor de asistenta medicala si de igiena, inca din anul 1818, proiectand solutii revolutionare de mai bine de 190 de ani. Astazi, afacerea globala cuprinde cinci divizii.

Montigen va pune la dispozitie produse din urmatoarele game de produse: Tratamentul plagilor, Prim ajutor, Produse pentru incontinenta, Diagnostic la domiciliu.

Compania HARTMANN este un furnizor competent de pansamente pentru plagi, de la tratamentul clasic al plagilor la pansamente postoperatorii, pansamente si materiale pentru pansare, seturi, bandaje de compresie, pansamente hidroactive si, desigur, produse pentru terapia plagilor cu presiune negativa.

Fesile terapeutice au o arie larga de aplicare. Fesile pentru imobilizare sunt indicate pentru tratamentul traditional al fracturilor si pentru a pune in repaus anumite parti ale corpului. Fesile compresive reprezinta tratamentul de baza al insuficientei venoase cronice, incluzand ulcerul varicos. Denumite bandaje "functionale" care comprima, ofera suport si calmeaza, fesile terapeutice sunt adesea terapia aleasa pentru traumatisme ale sistemului musculo-scheletal.

Utilizarea produselor absorbante pentru incontinenta pot reda celor afectati o mare parte din calitatea vietii. Cu produsele pentru incontinenta HARTMANN, personalul medical si pacientii pot fi siguri ca utilizeaza produse de unica folosinta de calitate, personalizate nevoilor individuale. Acestea ofera protectie impotriva scurgerilor, protejeaza pielea de iritatii, asigura un grad ridicat de confort la purtare si sunt simplu de utilizat.

Produsele HARTMANN sunt concepute pentru a imbunatati viata celor care sufera de rani cronice, care au probleme asociate tensiunii arteriale, incontinenta si, nu in ultimul rand, pentru a sprijini actul medical in clinici si in spitale.

Hartmann

Filtre

Cumpara dupa:

 1. Producator: Hartmann Sterge acest Articol
Marime
 1. 6
 2. 6.5
 3. 7
 4. 7.5
 5. 8
 6. 8.5
Material
 1. Latex
 2. Nitril
Pudra
 1. Nepudrate
Utilizare
 1. Chirurgicale
 2. Examinare
Material comprese
 1. Tifon
 2. Netesut
Tipul compresei
 1. Nesterile
 2. Sterile

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 128

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 128

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator