Mai multe poze

Gigasept pearls 6 kg

SKU: 10.0149MTG

In stoc

897,00 Lei Fara TVA 19%
Sau

Detalii produs

Pretul exprimat este pe bucata.

Dezinfectant concentrat de nivel inalt pe baza de oxigen activ cu formula multienzimatica pentru curatare

Producator: Schulke & Mayr

LIVRARE GRATUITA
comenzi peste 300 lei fara TVA

AI INTREBARI?
contact@montigen.ro

SERVICIUL SUPORT CLIENTI
+4 0737.510.509

Detalii

Gigasept pearls 6 kg

Gigasept pearls 6 kg dezinfectant de nivel inalt pentru instrumentar pe baza de oxigen activ, cu o formula multienzimatica, pentru curatare manuala si dezinfectie

 

Avantaje:

Eficacitate microbiologica completa prin combinatia sinergica de substante active, plus oxigen activ (realizeaza dezinfectia virucida cu 2% in 10 minute)

Performante remarcabile de curatare prin formula sa multienzimatica (proteaza, lipaza si amilaza) in combinatie cu un pH neutru (fara fixarea proteinelor) si surfactanti puternici

Excelenta compatibilitate a materialelor chiar si in cazul materialelor sensibile, cum ar fi endoscoapele flexibile

Mai multa siguranta pentru utilizatori - datorita structurii sale inovatoare sub forma de perle - fara praf (fara risc de inhalare)

Un sistem de ambalare inovator pentru access sigur si usor

Un miros surprinzator de placut

 

Domenii de utilizare:

Curatare si dezinfectare universala, de nivel inalt, a instrumentelor medicale termostabile si termolabile de toate tipurile. Potrivit in special pentru endoscoape flexibile si materiale sensibile, cum ar fi siliconul, policarbonatul, polisulfona si sticla acrilica. In plus, formula sa speciala este adecvata pentru utilizarea in bai cu ultrasunete, precum si in proceduri de procesare manuala si circulanta ( semi-automat ). Eficacitatea poate fi verificata cu ajutorul benzii indicatoare schulke, de exemplu pentru solutii contaminate sau temperaturi ridicate.

 

Compoziţie:

100 g de granule conţin următoarele ingrediente active: 43,0 g percarbonat de sodiu, 22,0 g tetraacetiletilendiamină

 

Etichetarea conform Directivei (CE) nr. 648/2004:

30% agenţi inălbitori pe bază de oxigen, <5% surfactanti neionici, <5% fosfaţi, <5% EDTA şi săruri ale acestora, enzime, parfumuri.

 

Date fizico-chimice:

Culoare: albastru deschis

Punct de aprindere: nu este aplicabil

Formă: granulară

Văscozitate, dinamicitate: nu este aplicabil

 

Informatii privind pericolele si sfaturi privind siguranta:

H302 - Periculos dacă este înghiţit.

H318 - Provoacă leziuni oculare grave.

P280 - Purtaţi mănuşi/imbrăcăminte de protecţie.

P301+P312 - DACĂ ESTE INGHIŢIT: Sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un doctor dacă vă simţiţi rău.

P302+P352 - DACĂ INTRĂ IN CONTACT CU PIELEA :Spălaţi cu mult săpun şi apă.

P305+P351+P338 - DACĂ INTRĂ IN CONTACT CU OCHII: Clătiţi-vă cu grijă cu apă timp de căteva minute. Îndepărtaţi lentilele de contact, dacă aveţi şi nu e dificil. Continuaţi clătirea.

P332+P313 - Dacă apare iritarea pielii: solicitaţi sfatul sau îngrijiri din partea medicului.

 

Instructiuni de utilizare:

Granulele pentru dezinfecţia instrumentelor se diluează cu apă rece până la concentraţia de utilizare dorită. Dozare: 1,0% - 2,0%, in funcţie de activitatea microbiologică. Preparaţi soluţia utilizând lingura de dozaj. Exemplu de utilizare: 10 litri de soluţie de lucru de 2% este echivalent cu 9,8 litri de apă şi 200 g gigasept pearls. Adăugaţi apă şi presăraţi cantitatea adecvată de granule. Amestecaţi de mai multe ori în primele 15 minute. După acest timp de activare, soluţia de lucru este gata de utilizare. Reziduurile minore nedizolvate formează un depozit activ, dar nu afectează eficacitatea soluţiei. Imersaţi endoscoapele şi instrumentele care urmează să fie procesate in soluţia de lucru imediat după utilizare. Asiguraţi o acoperire completă, inclusiv a instrumentelor cavitare, şi lăsaţi soluţia să acţioneze. După curăţarea instrumentelor, clătiţi abundent cu apă, cel puţin de calitatea apei potabile, apă deionizată de preferinţă, pentru a elimina complet reziduurile de soluţie dezinfectantă.

 

Vă rugăm să consultaţi recomandările producătorului instrumentului referitoare la procesare. Nu amestecaţi soluţia cu alte produse de curăţare sau dezinfectanţi. Nu este adecvată pentru instrumentele din alamă şi cupru, sau instrumente placate cu nichel şi crom, care au fost pre-deteriorate mecanic. Potrivit recomandărilor Institutului Robert Koch din Germania, înlocuiţi soluţiile de lucru in fiecare zi lucrătoare şi în cazul în care contaminarea este clar vizibilă.

Prin adăugarea de adjuvanţi specifici, pH-ul gigasept pearls este limitat într-un interval neutru. Acest lucru previne coagularea proteinelor (legarea proteinelor pe suprafeţe) şi oferă, de asemenea, o compatibilitate optimă a materialelor.

 

Eventualul transfer de cantitati mici de solutie din etapa de curatare preliminara nu implica interactiuni cu substantele de curatare si substantele de dezinfectie in procesarea automata a endoscoapelor ( de exemplu, pe baza de glutaralaldehida si aceid peracetic).

 

Mai multe detalii despre Instructiuni de utilizare, proprietati microbiologice si date tehnice puteti gasi in Fisa produsului atasata.

Additional

Preparare Concentrat
Utilizare Instrumentar
Ambalare granule

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Recomandam si urmatoarele produse: