Mai multe poze

Gigasept granulate 1,5 kg

SKU: 10.0146MTG

In stoc

195,00 Lei Fara TVA 19%
Sau

Detalii produs

Pretul exprimat este pe bucata.

Dezinfectant concentrat de nivel inalt.

Producator: Schulke & Mayr

LIVRARE GRATUITA
comenzi peste 300 lei fara TVA

AI INTREBARI?
contact@montigen.ro

SERVICIUL SUPORT CLIENTI
+4 0737.510.509

Detalii

Gigasept granulate 1,5 kg

Gigasept granulate 1,5 kg dezinfectant detergent, de nivel inalt, pentru procesarea manuala a instrumentarului.

 

Beneficii: Spectru larg de actiune microbiologica. Putere mare de curatare. Excelenta compatibilitate cu materialele. pH neutru, incolor si inodor.

 

Domenii de utilizare:

Curatare si dezinfectie universala, de nivel inalt, a instrumentelor medicale termostabile si termolabile de toate tipurile. Potrivit in special pentru endoscoape flexibile si materiale sensibile, cum ar fi siliconul, policarbonatul, polisulfona si sticla acrilica. In plus, formula sa speciala este adecvata pentru utilizarea in bai cu ultrasunete, precum si in proceduri de procesare manuala si circulanta (semiautomat). Eficacitatea poate fi verificata cu ajutorul benzii indicatoare schulke, de exemplu pentru solutii contaminate sau temperaturi ridicate.

 

Instructiuni de utilizare:

Granulele pentru dezinfectia instrumentelor se dilueaza cu apa rece pana la concentratia de utilizare dorita. Dozare: 1,0% - 2,0&, in functie de activitatea microbiologica. Preparati solutia utilizand lingura de dozaj inclusa. Exemplu de utilizare: 10 litri de solutie de lucru de 2& este echivalent cu 9,8 litri de apa si 200 g Gigasept granulate. Adaugati apa si presarati cantitatea adecvata de granule. Amestecati de mai multe ori in primele 15 minute. Dupa acest timp de activare, solutia de lucru este gata de utilizare. Reziduurile minore nedizolvate formeaza un depozit activ, dar nu afecteaza eficacitatea solutiei. Imersati endoscoapele si instrumentele care urmeaza sa fie procesate in solutia de lucru imediat dupa utilizare. Asigurati o acoperire completa, inclusiv a instrumentelor cavitare si lasati solutia sa actioneze. Dupa curatarea instrumentelor, clatiti abundent cu apa, cel putin de calitatea apei potabile, apa deionizata de preferinta, pentru a elimina complet reziduurile de solutie dezinfectanta.

 

Vă rugăm să consultaţi recomandările producătorului instrumentului referitoare la procesare. Nu amestecaţi soluţia cu alte produse de curăţare sau dezinfectanţi. Nu este adecvată pentru instrumentele din alamă şi cupru, sau instrumente placate cu nichel şi crom, care au fost pre-deteriorate mecanic. Potrivit recomandărilor Institutului Robert Koch din Germania, inlocuiţi soluţiile de lucru in fiecare zi lucrătoare şi in cazul i;n care contaminarea este clar vizibilă.

Prin adăugarea de adjuvanţi specifici, pH-ul gigasept granulate este limitat intr-un interval neutru. Acest lucru previne coagularea proteinelor (legarea proteinelor pe suprafeţe) şi oferă, de asemenea, o compatibilitate optimă a materialelor.

 

 

Eventualul transfer de cantitati mici de solutie din etapa de curatare preliminara nu implica interactiuni cu substantele de curatare si substantele de dezinfectie in procesarea automata a endoscoapelor ( de exemplu, pe baza de glutaralaldehida si aceid peracetic).

 

Mai multe detalii despre Instructiuni de utilizare, proprietati microbiologice si date tehnice puteti gasi in Fisa produsului atasata.

Additional

Preparare Concentrat
Utilizare Instrumentar
Ambalare granule

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Recomandam si urmatoarele produse: