Gel rani Prontosan 30 ml

Cod produs
400516
55,77 Lei

Gel steril pentru îndepartarea biofilmului din plăgi infectate sau colonizate.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Gel rani Prontosan 30 ml

 

Substanta activa: Poliaminopropil biguanida

Formulare: Gel

 

Caracteristici:

Prontosan Gel X este un gel steril, incolor, gata de utilizare, destinat curatarii, si decontaminarii plagilor acute si cronice, a arsurilor de gradul 1 si 2 (inclusiv plagi infectate). Poate fi aplicat atat la nivelul placilor plane cat si a plagilor cavitare. Prontosan Gel previne formarea si inlatura biofilmul cand acesta este prezent in plaga. Prezinta biocompatibilitate si toleranta ridicata cu tesuturile.

Substantele din Prontosan Gel prezinta potential alergic scazut. Este simplu si usor de folosit si nu prezinta risc de contaminare ulterioara a plagilor. Este certificat din punct de vedere clinic fiind deasemenea compatibil cu pansamentele aplicate in mod curent pe plagi. Prontosan Gel reprezinta o bariera eficienta pentru reducerea infiltrarii microbiene prin pansament.

Contine apa purificata, glicerol, hidroxietilceluloza, surfactant betaina 0,1%, poliaminopropil biguanida (polihexanida) 0,1 %.

Prontosan Gel este testat dermatologic si evaluat ca neiritant si bine tolerat, nu inhiba formarea tesutului de ganulatie sau procesul de epitelizare si nu provoaca dureri.

 

Mod de utilizare:

Prontosan Gel se va aplica din abundenta pe patul plagii. Cavitatile si bresele trebuie umplute cu Prontosan Gel. Pansamentele, tifonul, compresele sau alte materiale absorbante introduse in plaga, pot fi umezite cu Prontosan Gel inainate de a fi aplicate. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea de Prontosan Solutie, inainte de tratamentul cu Prontosan Gel.

Producator: B Braun

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account