Electrostimulator Stim Base

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
Stim Base
355,87 RON
Termen livrare: 1-3 zile
 • Pretul exprimat este pe bucata.
 • Producator: LED Italia.
 •  
  Comandă Rapid
  Adaugă în cos și finalizează
   
  Livrare gratuită
  Comenzi de minim 300 lei fără TVA
   
  Plăți securizate
  100% plăți online securizate
   
  Modalități plată
  Online cu cardul, ramburs, plată OP
  Termen livrare: 1-3 zile

  Electrostimulator Stim Base

   

  Electrostimulator Stim Base este un echipament care utilizeaza, in scopuri terapeutice, un curent bipolar cu impulsuri rectangulare care permite:

  • stimularea tonica si reabilitativa
  • tratamentul in cazul sindroamelor dureroase (algii)

  Curentul bipolar cu impulsuri rectangulare are avantajul de a reduce riscul de aparitie a arsurilor si este foarte bine tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere.

  Aparatul Stim Base + este usor de setat datorita tastelor de control si programelor memorate, caracterizate prin parametrii presetati.

  Durerile musculare, hipotonia, aspectul inestetic precum celulita, amiotrofia, tonifierea, tratamentul contuziilor, contracturile musculare si alte boli pot fi tratate cu ajutorul aparatului Stim Base+, un echipament eficient si sigur deoarece este deservit si controlat de catre un microprocesor.

  Stim Base + este un generator de curent bipolar cu impulsuri rectangulare, destinat utilizarii de scurta durata la domiciliul pacientului pentru fortifierea si reabilitarea musculara si pentru tratamentul sindroamelor dureroase, avand un efect antalgic.

  Stim Base + este destinat utilizarii la domiciliul pacientului, dupa un control realizat de catre personalul medical sau paramedical specializat in terapia de reabilitare si/sau terapia sportiva ce are cunostinte despre punctele de aplicare si efectele curentului.

  Aplicarea curentilor terapeutici trebuie prescrisa dupa o diagnosticare atenta a bolii, dupa stabilirea tipului si stadiului bolii.

  Avantajul principal al utilizarii curentului bipolar terapeutic este eliminarea efectelor electrolitice nedorite, datorita bipolaritatii simetrice a undelor aplicate exista o reducere a riscului de ardere si o buna tolerabilitate.

  Prin utilizarea curentului bipolar rectangular sunt stimulati muschii normal inervati si este prevenita amiotrofia (atrofia musculara) si rigidizarea musculara. Prin utilizarea programelor pentru sport este posibila stimularea echilibrata a muschilor agonisti si antagonisti ai aceeasi articulatii.

  In tratamentele estetice este posibila utilizarea proprietatilor curentului pentru a stimula vasodilatatia, drenajul limfatic si a reface microcirculatia, dar si pentru tonifierea cu mare precizie a unor zone musculare prin modelarea selectiva a zonei dorite.

  Aparatul are si programe de reabilitare pentru tratamentul microtraumelor la nivel muscular, cum ar fi contractura musculara si entorsele.

  Electrostimularea este o tehnica care produce o modificare a potentialului celulelor stimulate (nervoase sau musculare) de catre curentul electric.

   

  Specificatii tehnice:

  Tensiunea de alimentare: 230V~ / 50Hz

  Puterea maxima la intrare: 10VA

  Intensitatea maxima la iesire: 60 mA

  Intensitatea maxima de iesire: 100 Hz bipolar simetric

  Durata impulsului bipolar: 600 μsec (300 μsec + 300 μsec)

  Frecventa de repetare: de la 2 la 100 Hz

  Impedanta la iesire: de la 100Ω la 1000 Ω

  Voltaj maxim la iesire: 100 V

  Dimensiuni: 68(h)x138(l)x193(L) mm

  Greutatea: 0,937 Kg

   

  Accesorii standard:

  Aparatul Stim Base +

  Cablu de alimentare - 2 m

  Cablu conectare electrozi (rosu)

  Electrozi adezivi (4 buc.)

   

  Stim Base + trebuie utilizat numai impreuna cu accesoriile originale sau cu cele recomadate de catre producator.

   

  ATENTIE! Produsul poate fi utilizat la domiciliu. Inainte de achizitionarea produsului, va recomandam sa accesati Instructiunile de utilizare de mai sus, unde sunt prezentate contraindicatiile acestuia.

   

  • Producator: LED Italia.
  Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account