Dezinfectant concentrat suprafete mari Isorapid Forte 2 litri

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
MTG-ISF-2L
139,00 RON
In Stoc
Termen livrare: 1-3 zile

Dezinfectant concentrat pentru suprafețe mari.

Extrem de economic, pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor mari și mici, (dezinfectant pavimente, dezinfectant pereți, dezinfectant mobilier obiecte sanitare, etc.) inclusiv a dispozitivelor medicale neinvazive.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP
Termen livrare: 1-3 zile

Dezinfectant concentrat suprafete mari Isorapid Forte 2 litri

 

Dezinfectant concentrat suprafete mari Isorapid Forte 2 litri cu parfum proaspăt, pentru curăţarea şi dezinfecţia suprafeţelor dispozitivelor şi instalaţiilor medicale rezistente la apă ce pot fi şterse cu ajutorul mopului sau prin frecare. ISORAPID OP Forte AF se poate utiliza şi la dezinfecţia, prin imersie, a obiectelor de uz medical de mari dimensiuni (ex.: recipiente urină, ploşti, etc.). ISORAPID OP Forte AF nu conţine aldehide, fenoli, sodă caustică şi compuşi organici volatili (COV). Acest lucru conduce la o foarte bună compatibilitate cu materialele. ISORAPID OP Forte AF este biodegradabil şi nu este dăunător pentru mediu înconjurător. ISORAPID OP Forte AF prezinta puternice proprietati de curatare si este foarte economic.

 

Domeniul de utilizare: domeniul sanitar, cabinete medicina dentara, veterinar, industria farmaceutică, saloane infrumusetare/cabinete cosmetică / saloane SPA, agro-alimentar, transporturi, colectivitati (unitati invatamant, magazine, sali fitness, azile, etc).

 

Categoria de utilizatori: profesional, industrial, populație

 

Caracteristici:

Dezinfectant concentrat pavimente si suprafețe pentru domeniul sanitar(medical):

Dezinfectant-detergent concentrat pentru pavimente si suprafețe, extrem de economic, pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor mari și mici, (dezinfectant pavimente, dezinfectant pereți, dezinfectant mobilier obiecte sanitare, etc.) inclusiv a dispozitivelor medicale neinvazive. Din un litru de soluție se obțin 200 litri soluție de lucru. Prezintă compatibilitate testată cu următoarele materiale: polietilena, PTFE, polipropilenă, suprafețe laminate, parchet, material PVC al podelelor, bancuri laborator, plăci ceramică inclusiv de culoare albă, piatră naturală netedă, lustruită și poroasă, nelustruită, componente de plastic ale aparaturii medicale, mobilier din lemn lăcuit. Utilizarea este extrem de ușoară deoarece dopul prezintă marcaj pentru cantități de 10 ml, 20 ml, 30 ml și 40 ml.

Dezinfectant concentrat pentru pavimente si suprafețe pentru cosmetică | Dezinfectant saloane SPA:

Dezinfectant-detergent concentrat, parfumat, sub formă lichidă extrem de economic, pentru curățarea și dezinfecția prin stergere cu mopul sau frecare a pavimentelor din piatră naturală (dale, PVC), mobilierului , pereților (plăcilor lucioase de faianță), instalațiilor sanitare, a altor suprafețe mari, articolelor ce vin în contact cu pielea intactă și părul din saloane de infrumusețare, saloane SPA, cabinete cosmetică, etc. Acesta poate fi utilizat și la dezinfecția și curățarea aparaturii și dispozitivelor rezistente la apă prin ștergere.

Descriere colectivități (grădinițe și alte unități de învățământ, săli fitness, etc.) | Dezinfectant concentrat suprafețe pentru grădinițe | Dezinfectant concentrat suprafețe pentru săli fitness.

Dezinfectant-detergent concentrat, parfumat (lămâie verde) sub formă lichidă, extrem de economic, pentru curățarea și dezinfecția prin ștergere cu mopul sau frecare a pavimentelor din piatră naturală (dale, PVC), mobilierului, pereților (plăcilor lucioase de faianță), instalațiilor sanitare, a altor suprafețe mari. Acesta poate fi utilizat și la dezinfecția și curățarea aparaturii și dispozitivelor rezistente la apă prin ștergere.

ISORAPID OP Forte AF nu conţine aldehide, fenoli, sodă caustică și compuşi organici volatili. Acest lucru conduce la o foarte bună compatibilitate cu materialele. ISORAPID® OP Forte AF este biodegradabil și nu este dăunător pentru mediu înconjurător.

Prezinta compatibilitate testată cu următoarele materiale: polietilenă, PTFE, polipropilenă, suprafețe laminate, parchet, material PVC al podelelor, bancuri laborator, placi ceramică inclusiv de culoare albă, piatră naturală netedă, lustruită și poroasă, nelustruită, componente de plastic ale aparaturii medicale, mobilier din lemn lăcuit. Utilizarea este extrem de ușoară deoarece dopul prezintă marcaj pentru cantități de 10 ml, 20 ml, 30 ml și 40 ml.

 

Bactericid, levuricid (C. Albicans), tuberculocid.

Virucid: HBV, HCV, HIV, BVDV, Virusul Vaccinia

Timp de acțiune: 15 minute – 30 minute

Concentrație: 0,5% – 1%

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account