Cum comand

 

Bine ai venit pe Montigen!

 

Poti cumpara produse de la Montigen astfel:

 

- Direct pe email: contact@montigen.ro (comanda trebuie sa contina pe langa produse si date complete de facturare si livrare: adresa, persoana de contact, telefon)

 

- Telefonic 0737 510 509 – comenzile telefonice se preiau doar pentru clientii care au mai achizitionat produse de la Montigen

 

- SICAP - contactati-ne pe telefon 0737 510 509 pentru informatii suplimentare

 

- Online - direct de pe site:  

 

Alegeti produsele dorite folosind meniul si apasati butonul "Adauga in cos". Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea. Parcurgeti toti pasii pentru a putea finaliza comanda (este necesar sa fiti de acord cu "Termeni si conditii")Datele dumneavoastra sunt in siguranta la noi, respectam dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Dupa ce ati plasat comanda, va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, urmand ca in maxim 24 de ore sa primiti coletul/produsele prin Fan Courier sau flota proprie Montigen.