Masti chirurgicale Loop albastre Hartmann

SKU
10.0669MTG
29,70 RON Fara TVA

Pretul exprimat este pe cutie.

Ambalare: 50 buc/cutie.

Producator: Hartmann.

Masti chirurgicale cu elastic ideale pentru utilizare in stomatologie.

Masti chirurgicale Loop albastre Hartmann

 

Masti chirurgicale Loop albastre Hartmann ideale pentru utilizarea de catre medici, asistente medicale in cabinete medicale private, clinici medicale, spitale, policlinici, etc.

 

Caracteristici:

Excelenta bariera antibacteriana.

Permite respiratia fara efort.

Previne contaminarea spatiilor controlate.

Tip prindere: elastic.

Netesute si impermeabile.

Culoare: albastre.

Garanteaza un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea fluidelor si microorganismelor.

Ambalare: 50 buc/cutie.

Producator: Hartmann.

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, metoda de sterilizare, dimensiuni.

Masti chirurgicale

Măștile chirurgicale servesc drept protecție împotriva posibilelor transmisii infecțioase prin aer în timpul inteventiilor sau examinărilor medicale, prin filtrarea aerului expirat și prin retinerea particulelor de secreție și a agenților patogeni. În plus, acestea oferă o reducere eficientă a numărului de germeni și protejează sănătatea pacientului și a examinatorului. Considerate o măsură de igienă necesară, ele reprezintă un element esential în practica medicală ca echipament de protecție a personalului medical pentru operații, pentru utilizare în laborator, pentru anumite tratamente și pentru zonele de carantină clinică (de exemplu, pentru pacienții cu MRSA sau cu alte forme ale gripei).

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont