Clinell lavete dezinfectante universale

SKU
10.0136MTG
49,50 RON Fara TVA

Pretul exprimat este pe pachet.

Ambalare: 200 buc/pachet.

Se folosesc si pentru dezinfectarea mainilor.

Clinell lavete dezinfectante universale

 

Clinell lavete dezinfectante universale cu proprietati excelente de curatare. Recomandate pentru dezinfectia si curatarea suprafetelor de orice tip si a echipamentelor medicale. Recomandate si pentru dezinfectia mainilor.

 

Descriere produs

Cele mai populare lavete din intreaga gama cu o foarte larga functionalitate. Au in compozitia Ior sustante biocide (fara alcool) avand eficacitate bactericida, fungicida, tuberculocida, virucida.

 

Actiune antimicrobiana:

Se bazeaza pe o formula biocida patentata cu 9 ingrediente pe baza de compusi cuaternari de amoniu si polimeri de biguanide, fiecare avand mecanisme de actiune diferite. Aceasta formula combinata are un spectru larg de actiune. Eficienta demonstrata impotriva: MRSA 10 secunde, Staphylococcus aureus, Streptococci, Enterococci, VRE, Pseudomonas Aeruginosa, E.Coli, Acinetobacter, Salmonella, Mycobacterium Tb, Smegmatis, Herpes Simplex, AH1N1, HBV, HCV, HIV, Norovirus, Rotavirus, Aspergillus Niger, Candida.

 

Indicatii de utilizare:

Dezinfecteaza si curata foarte bine in acelasi timp, de la suprafete mici si medii ca dimensiuni, pana la aparatura si instrumentar medical non invaziv. Sunt folosite la dezinfectia tuturor suprafetelor fara exceptie (chiar si materialete din cauciuc sau plastic). Sunt extrem de compatibile si cu tegumentele fiind testate in acest sens, au in compozitie si un emolient care protejeaza pielea. Non toxi.ce, pot fi folosite in siguranta deplina si in blocul al.imentar.

 

Proprietati de curatare excelente:

Prezinta un randament ridicat la curatare daca sunt activate prin frecarea lavetei in maini inainte de folosire.

2 in 1: Utilizare multipla Lavetele Clinell actioneaza atat ca dezinfectant cat si ca lavete de curatare impregante cu detergent astfel incat elimina nevoia de a folosi tipuri diferite de lavete pentru curatare si dezinfectie.

 

Domenii de utilizare:

Se foloseste in saIi de operatie, terapie intensiva, sali de nastere, sali de tratament, cabinete de consultatie, grupuri sanitare, ambulante pentru: dezinfectia mainilor, a suprafetelor (blaturi de masa, robinete, manerele usilor, saltele, birouri, tastaturi, scaune, carucioare, dulapuri. etc.), echipamente (aparatura de mici dimensiuni ca stetoscoape, Iampi, pulsiometre etc) aparatura de mari dimensi.uni ca ecografe, Computer tomograf, aparate de dializa etc .

Produsul are un termen de valabilitate de 5 ani daca este pastrat in ambal.ajul ori.ginal sigilat.

A se feri de umiditate. A se pastra racoros si uscat.

 

Caracteristici:

Pot fi folosite pe maini murdare.

Lavetele Clinell curata si dezinfecteaza mainle spre deosebire de gelurile dezinfectante care se folosesc doar pe mainile curate.

Lavetele ClineLl® sunt testate dermatologic.

Nu irita si nu usuca mainile daca sunt utilizate frecvent.

Lavetele nu sunt toxice, pot fi folosite si in spatille de preparare si servire a mancarii.

 

Producator: GAMA Healthcare Ltd.

 

Autorizare Produs Biocid notificat la Ministerul Sanatatii.

Aviz sanitar pentru dezinfectia mainilor si suprafetelor.

PreparareGata de utilizare
UtilizareSuprafete
Ambalareservetele
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont