CareBag punga igienica pentru plosca urinara

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
10.0744MTG
62,59 RON
Termen livrare: 1-3 zile

Pretul exprimat este pe cutie.

Ambalare: 20 buc/cut.

Producator: Cleanis Franta.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP
Termen livrare: 1-3 zile

CareBag punga igienica pentru plosca urinara

 

CareBag punga igienica pentru plosca urinara, olita sau toaleta.

 

Asa cum bine se stie, 49% din prelevarile din saloanele purtatorilor de Clostridium Difficile sunt pozitive, iar în maximum 4 zile, pacientii internati în acelasi salon, se infecteaza si ei; la noi acum gasiti solutia!

Punga igienica CareBag este combinatia unica a unei sigilari ermetice usoare cu banda GelMax superabsorbanta din interiorul pungii. In contactul cu fluidele si materialele fecale, banda de hartie active solidifica foarte repede continutul.

Prin urmare, odata sigilata, reduce riscurile varsarii si scurgerii, retinand si mirosurile neplacute. Are beneficiul, in functie de marime, de a se plia pe majoritatea containerelor ( plosti, galeti, olite, vase de toaleta) c ear putea fi infectate.

Punga speciala CARE BAG CLASIC împiedica contactul recipientelor cu urina si materiile fecale, GelMax transformandu-le în gel dezodorizat. Scade uneori limita dependentei de scutecul de incontinenta, protejând intimitatea pacientului.

Infectiile intraspitalicesti (Clostridium difficile, etc) sau bolile infectioase transmisibile fecal-oral prin maini murdare (de exemplu hepatita A, etc) sunt stopate de la bun început, limitându-se astfel utilizarea antibioticelor si aparitia rezistentei la acestea.

Dupa utilizare, se vor arunca, fie în recipientul de deseuri medicale fie la gunoi, ca scutecele de incontinenta. Nu se arunca la toaleta.

 

Utilizand o Punga pentru plosca, olita, galeata sau closet Care Bag®Clasic, economisiti :

O pereche de manusi de unica utilizare + o plosca, olita, galeata sau closet + apa + solutie de spalat recipientul + solutie de decontaminare a recipientului + 10 minute de munca sustinuta + respectarea intimitatii pacientului + respectarea personalului de ingrijire. Punga se strange cu ajutorul bandeletelor albastre din plastic si se arunca ca un scutec de incontinenta urinara sau fecala, folosit.

Se poate utiliza in urmatoarele situatii: pacienti imobilizati, pacienti cronici, urgente medicale –operatii, oncologice, ortopedice, dializa, maternitati, ambulatorii, ingrijire personala... etc

 

Materialul pungii: polietilena

Ambalaj: 20 buc/cutie

Producator: Cleanis Franta.

 

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account