Cardiva Integral Solutions - Spania

Datorita unei linii de productie avansate si total automatizate CARDIVA este cel mai mare producator de campuri, halate si seturi chirurgicale din Europa. Situata in Parcul Tehnologic din Malaga, Spania, fabrica cu o suprafata de 7,000 de m² a fost construita in 2006 si este capabila datorita tehnologiei de ultima generatie sa produca si sa livreze produse folosite de spitale si clinici din toata lumea.

Cele doua game principale de produse sunt Coverline si Coverpack (Seturi sterile personalizate).

MONTIGEN este reprezentant autorizat CARDIVA Integral Solutions pentru cele doua game in Romania.

Puteti comanda online produse din gama Coverline: halate chirurgicale din SMS, halate protectie din polipropilena, costume filtru, campuri chirurgicale sterile simple, cu adeziv, cu orificiu, campuri Mayo, sau cu fanta adeziva in forma de U. De asemenea puteti achizitiona campuri speciale pentru diverse specializari medicale: chirurgie generala, chirurgie vasculara, neurochirurgie, chirurgie toracica si cardiaca, campuri pentru obstetrica si ginecologie, pentru ORL, oftalmologie, etc. Tot din gama Coverline puteti achizitiona seturi sterile pentru multiple interventii chirurgicale, seturi sterile universale, seturi pentru laparoscopie, pentru fistula arteriovenoasa, pentru artroscopie, pentru angiografie, pentru rezectie transuretrala, pentru salile de nastere, etc. Componenta seturilor sterile se poate personaliza in functie de nevoile si cerintele furnizorului de servicii medicale (Coverpack).

Mare parte din produse sunt disponibile pe stoc dar pot fi aduse si pe comanda in regim de urgenta in functie de valoarea comenzilor. Pentru oferte personalizate sau colaborare va rugam se ne contactati pe adresa contact@montigen.ro sau la numarul de telefon: 0737 510 509.

Pentru mai multe informatii despre CARDIVA puteti viziona videoclipul de mai jos sau accesand catalogul cu produse.

Catalog produse CARDIVA (EN)

 

 

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 169

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 60 din totalul de 169

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator