Cantar inteligent corporal Veroval

Cod produs
925375
342,00Lei

Cantar corporal inteligent cu analiza optima a greutatii si a masei corporale.

 
Comandă Rapid
Adaugă în cos și finalizează
 
Livrare gratuită
Comenzi de minim 300 lei fără TVA
 
Plăți securizate
100% plăți online securizate
 
Modalități plată
Online cu cardul, ramburs, plată OP

Cantar inteligent corporal Veroval

 

Cantar inteligent pentru analiza optima a greutatii si a masei corporale:

Display detasabil cu suport rabatabil

Masoara si analizeaza:

- greutatea corporala

- IMC (indicele de masa corporala)

- procentul de grasime corporala

- procentul de masa musculara

- masa osoasa

- procentul de apa in organsim

Determina in mod automat necesarul de calorii si greutatea ideala

4 pozitii de memorare utilizatori

Datele dvs. pot fi partajate pentru toate dispozitivele Veroval precum tensiometrul de brat

Salvarea rapida a rezultatelor cu ajutorul aplicatiei Veroval medi.connect

 

Principiul de masurare

Acest cantar corporal functioneaza dupa principiul B.I.A., analiza impedantei bioelectrice. Astfel, in interval de cateva secunde, printr-un curent electric insesizabil este posibila determinarea diversilor parametri corporali. Prin aceasta masurare a rezistentei electrice (impedanta) si includerea in calcul a valorilor constante, respectiv a valorilor individuale (varsta, inaltime, sex, gradul de activitate fizica) pot fi determinate procentele de grasime corporala si alti parametri corporali. Tesutul muscular si apa au o conductivitate buna si in consecinta rezistenta scazuta. Oasele si grasimea, pe de alta parte, au o conductivitate scazuta deoarece celulele adipoase si tesutul osos nu conduc bine electricitatea din cauza rezistentei crescute. Retineti ca valorile determinate de cantarul corporal reprezinta numai o indicatie a valorilor medicale reale de analiza a corpului. Numai medicul specialist poate efectua prin metode medicale (de ex. tomografia computerizata) o determinare exacta a procentelor de grasime corporala, apa, masa musculara si masa osoasa.

 

Mult mai mult decat simpla determinare a greutatii

Nu numai pentru atleti si impatimiti ai fitnessului - cantarul cu analiza diversilor parametri corporali va poate oferi informatii pretioase in cazul in care doriti sa pierdeti in greutate. Daca faceti deja suficiente exercitii fizice in incercarea de a pierde in greutate insa nu aveti rezultatele dorite, analiza parametrilor corporali va poate indica ca procentul de grasime corporala se reduce si procentul de masa musculara creste in acelasi timp.

Ecranul este detasabil in timpul masuratorii pentru o manevrare facila a functiilor de analiza. Toate datele pot fi salvate, analizate si comparate cu, spre exemplu, valorile tensiunii arteriale cu ajutorul aplicatiei Veroval medi.connect.

 

Producator: Hartmann.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account